Guru npap Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, LK είπε για να μην είμαστε οφφ τοπικς....στο αμάξι καπνίζω πάντως πτου γμτ!... πάει η μισή μου χαρά... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cigaret13 είπε Βρε μπας και υπέπεσε σε σφάλμα και πήρε ένα από αυτά τα καινούρια τετράτροχα που έχουν 3-4 οθόνες στο ταμπλό τους....; Αμανείναι ασπρόμαυρες crt οι οθόνες δεν πειράζει ασούμε. Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, npap είπε πτου γμτ!... πάει η μισή μου χαρά... καλά μην σκας. το αμάξι το παίρνω μια φορά τον μηνά...και αν, και κάνω 2 τσιγάρα μέχρι ζαλονικη 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, LK είπε στο αμάξι καπνίζω πάντως 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 41 λεπτά πριν, LK είπε καλά μην σκας. το αμάξι το παίρνω μια φορά τον μηνά... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 47 λεπτά πριν, LK είπε ο ΘΕΟΣ παντως ηταν τσιμινιερα κανονικη www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2021 22 ώρες πριν, Superfunk είπε ο ΘΕΟΣ παντως ηταν τσιμινιερα κανονικη ναι σίγουρα... πάντως λίγα χρόνια πριν φύγει που βρεθήκαμε δια ζώσης ανέπνεε με το ζόρι και δεν θυμάμαι καθόλου ρε γμτ αν τότε κάπνιζε ακόμα... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση