dimsonic Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 39 λεπτά πριν, LK είπε @cigaret13 Χθες ήμουν στο χωριό σου. Έπαθα λάστιχο στην Κουλούρα (καθώς πήγαινα Ζαλονίκη) και ήρθα Γιδά (έβαλα ποδηλατική ρεζέρβα μέχρι εκεί ) να βρω Βουλκανιζατερ. Μου το κάμε ο Παπαδοπουλος -Γκουντγηαρ (28ης Οκτωβρίου 47). Έκατσα κανα 15 λεπτό, σε περίπτωση που ένιωσες τίποτα περίεργα vibes Εγω ενιωσα παντως Λιγο πιο ύστερα ομως 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Πριν κάνα μηνα, για κάνα δυο μέρες, άκουγα όλη μέρα τζαζ. Μετά μου πέρασε... Μήπως ήσουν προς Κρήτη μεριά? 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, LK είπε Έκατσα κανα 15 λεπτό, σε περίπτωση που ένιωσες τίποτα περίεργα vibes Φώτη μήπως σου ήρθε ξαφνικά χθες, να ανέβεις στο πατάρι να ψάξεις τίποτα καταχωνιασμένο? 1 ώρα πριν, LK είπε έβαλα ποδηλατική ρεζέρβα Επεξεργασμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr 4 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Δεκεμβρίου 2021 6 ώρες πριν, LK είπε @cigaret13 Χθες ήμουν στο χωριό σου. Έπαθα λάστιχο στην Κουλούρα (καθώς πήγαινα Ζαλονίκη) Επαθες φουιτ δηλαδη Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 9 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Επαθες φουιτ δηλαδη Τον ορισμό του φούιτ. Κόπηκε η βαλβίδα. Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, LK είπε Τον ορισμό του φούιτ. Κόπηκε η βαλβίδα. Θα ηταν προ 1965 Στις 15/9/2021 στις 4:40 ΜΜ, psnick123 είπε Τελικά πήρα την συσκευή με το όζον και καθάρισε μια χαρά επιτέλους ξεβρώμισε από την τσιγαρίλα. Δεν μας ειπες τελικα ποια συσκευή; Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Θα ηταν προ 1965 Corolla των 80's εάν θυμάμαι καλά (αλλά θυμάμαι και μια παλιά BMW....) με βάζει όμως σε σκέψεις η στενή ρεζέρβα... Βρε μπας και υπέπεσε σε σφάλμα και πήρε ένα από αυτά τα καινούρια τετράτροχα που έχουν 3-4 οθόνες στο ταμπλό τους....; Επεξεργασμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Δεν οδηγούσα δικό μου αυτοκίνητον. Τα δικά μου δεν τα βγάζω από τα γκαράζ. 3 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, LK είπε Δεν οδηγούσα δικό μου αυτοκίνητον. Τα δικά μου δεν τα βγάζω από τα γκαράζ. Άρα καλά θυμάμαι.... Off και ίσως ontopic: Λάκη όταν οδηγείς μόνος καπνίζεις; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Δεκεμβρίου 2021 για να μην είμαστε οφφ τοπικς....στο αμάξι καπνίζω πάντως 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση