Phil-Wolf Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω καινούριο ενισχυτή κιθάρας. Παίζω μουσική σε στυλ Fates Warning. Τι προτείνετε;; Μπορώ να βρώ κάτι καλό αλλά σχετικά φθηνό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις; Θα τον χρησιμοποιείς μόνο για εξάσκηση; LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Διαθέτω περίπου 600 euros. Τον θέλω για εξάσκηση, ηχογράφηση και live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 εδω εισαι!!απλα φοβερος! http://www.thomann.de/gr/tech_21_trademark_60.htm 8) Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Δεν είναι ο πρώτος σου ενισχυτής έτσι? Αν ήταν θα σου πρότεινα με 1000 τον line6 spider II 75 αλλά για να δίνεις 600Ε μάλλον δεν είναι ο πρώτος σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Όχι δεν είναι ο πρώτος μου. Ο πρώτος μου ήταν ένας Leem (ή "lame" αν προτιμάτε!!). Παίζω αρκετά χρόνια κιθάρα, αλλά λόγω αμέλειας δεν έχω επενδύσει σε κάτι καλύτερο. Έχω υπ'όψιν κάποιους ενισχυτές, αλλά θα ήθελα να διαβάσω κι άλλες γνώμες! So, give 'em to me!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Καλημέρα! Θέλω να αγοράσω καινούριο ενισχυτή κιθάρας. Παίζω μουσική σε στυλ Fates Warning. Τι προτείνετε;; Μπορώ να βρώ κάτι καλό αλλά σχετικά φθηνό; κοιταε μονο για φουλ λαμπατο ενισχυτη για να μην το μετανιωσεις αργοτερα. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Εννοώ να αναφέρεις το "γνωστό" τρίπτυχο : ΜΑΡΚΑ - ΜΟΝΤΕΛΟ -ΤΙΜΗ! Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Εννοώ να αναφέρεις το "γνωστό" τρίπτυχο : ΜΑΡΚΑ - ΜΟΝΤΕΛΟ -ΤΙΜΗ! Thanks! πχ εγω πηρα εναν engl screamer μεταχειρισμενο στα 600 ευρω.αν δεν μπορεις να δωσεις περισσοτερα για καινουργιο κανε κατι παρομιο. αν θελεις την γνωμη μου παρε οπωσδηποτε φουλ λαμπατο(στην αναγκη αργησε λιγο μεχρι να μαζεψεις τα επιπλεον χρηματα) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Phil-Wolf Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Σωστός ο παίκτης! Ούτος ή άλλος αν δεν είμαι 100 % σίγουρος για το αν αυτό που θα αγοράσω με καλύπτει δεν το αγοράζω. Όταν ήμουν πιο πιτσιρικάς την έχω πατήσει από βιαστικούς ενθουσιασμούς. Θέλει υπομονή και ψάξιμο η δουλειά. Είμαι και από επαρχία και έτσι δεν έχω τη δυνατότητα συχνής επίσκεψης σε μαγαζιά, έστω και για δοκιμή. Ας είναι καλά το Noiz και όλοι εσείς που με τις γνώσεις σας/μας βοηθιόμαστε για τη λήψη της πιο σωστής απόφασης. Ποια είναι η γνώμη σου για τον Triple X της Peavey (combo);; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση