Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 https://www.rollingstone.com/music/music-news/zz-top-bassist-dusty-hill-dead-obit-1203694/ Κάτι ανατριχιαστικό συμβαίνει αυτό το διήμερο στο μουσικό χώρο, δεν ξέρω τι σκατά είναι αυτό . Στις 26/07 φεύγει ο Mike Howe των Metal Church , χθες ο Joey Jordison , σήμερα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Dusty Hill των ZZ Top Εύκολα κιόλας η αγαπημένη μου blues rock μπάντα . Μεγάλη λατρεία που μακάρι να την είχα από το 2009 που μας είχαν έρθει αλλά που μυαλό τα σέβη μου γίγαντα 1 8 "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Γίγαντας τι να λέμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannisp Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 rest in peace...μεγαλη μορφη...πολλες φορες ειναι αδυνατο να πιστεψεις οτι οι ηρωες,που ειχες αφισες στο δωματιο η σου κραταγαν συντροφια σε διαφορες φασεις της ζωης σου,φευγουν τελικα απο τη ζωη...και πολλες φορες πριν καν "ερθει η ωρα τους".. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Οτι ακριβως γραψατε και οι τρεις συμφορουμιτες παραπανω.Μεχρι κεραιας. Τεραστιος. Ελεγε πολυ λιγα κομματια τους αλλα..... τι να λεμε. Θα μπορουσε να ειναι ο βασικος τραγουστης. Οχι μονο στους ΖΖ αλλα σε οποιαδηποτε μπαντα. Καμια σημασια ομως δεν εχει. Καλο ταξιδι του μαγκα.......... Επεξεργασμένο 28 Ιουλίου 2021 από gvour 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Το όνομά του τα λέει όλα .... Να'ναι καλά εκεί πάνω .... 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Υπήρχαν δύο είδη southern γκρουπ: Οι ZZ Top και όλοι οι άλλοι. Θα λείψει. 3 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Τεραστιος μπασοσαυρος. R.I.P www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
John Goumis Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Πραγματικά κρίμα.... Απ'ότι φαίνεται είχε κάποιο πρόβλημα στο ισχίο του και τα τελευταία του live τα έβγαλε καθήμενος.... Μέχρι και δυο βδομάδες πριν ήταν ενεργός, πριν αντικατασταθεί από τον guitar tech για να κάνει την επέμβαση και να επιστρέψει... αλλά δυστυχώς αυτό δεν συνέβη.. ''The little ol' band from Texas'' gets separated after 50+ years.... R.I.P. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουλίου 2021 Ο τρίχρονος γιος μου, μου ζητά πολύ συχνά να του βάλω το τραγούδι... με τους παππουδες, το τέλειο αυτοκίνητο και τα κορίτσια.. αθανατος 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση