Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 Μας άφησε πολύ νέος (μόλις 46) ο πρώην ντράμερ και ιδρυτικό μέλος των Slipknot, Joey Jordison. Τα ρεπορτάζ κάνουν λόγο για χρόνια προβλήματα υγείας. Ήταν ο πρώτος ντράμερ που είχα κάτσει να ψάξω ποιος ήταν, πρέπει να ήμουν 13-14. Έχει γράψει πολλά από τα αγαπημένα μου Slipknot τραγούδια. Μεγάλη απώλεια. 2 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν τους έχω πολυακούσει, αλλά ..... πολύ νέος ρε π&@στη μου. Μικρότερος κι από μένα ήταν. Τι κρίμα! Επεξεργασμένο 27 Ιουλίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Rip. Ωραιος ντράμερ. Και το ντεμπούτο τους είχε ενδιαφέρον όταν βγήκε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Απ' τους πιο επιδραστικούς metal ντράμερς των τελευταίων 20 χρόνων. Κρίμα. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sharpshooter Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Παιχταράς απλά!! Όλοι η μπάντα είναι ιδιαίτερα καλοί παίχτες αλλά αυτός ξεχώριζε ανάμεσα τους με την ευχέρεια και ευρηματικότητα που είχε. Ακόμα θυμάμαι το live στο Λυκαβηττό που μου χε πέσει το σαγόνι κάτω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουλίου 2021 Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ Σπουδαίος και επιδραστικός για τους περισσότερους ντραμερ ακραίας μουσικής Οι Slipknot έχουν χαράξει με χρυσά γράμματα το όνομα τους με αυτά που έπαιξαν στα 00'ς Διάβασα ότι είχε πάρα πολύ σοβαρό αυτοάνοσο που τον έφτασε να μην νιώθει τα πόδια του, που ευτυχώς είχε αποκαταστήσει με χειρουργεία , αγωγές & φυσιοθεραπείες Εγώ τους είδα στην εμφάνιση τους το 2011 στο Sonisphere πριν τους Iron Maiden . Μετά τον θάνατο του Paul Gray . Πολύ δυνατή εμφάνιση Psychosocial από τα μεγαλύτερα χιτάκια της εφηβείας υμών των early 30ρηδων "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση