Nickthequick Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους. Μόλις βρήκα στο πατάρι μου μια κλασσική ισπανική κιθάρα μάρκας alhambra μέσα σε δερμάτινη θήκη που λέει ότι είναι του 1985. Ποια θα ήταν μια λογική τιμή να την πουλήσω? Επεξεργασμένο 20 Ιουλίου 2021 από Nickthequick Μοντέλο κιθάρας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Εξαρτάται από το μοντέλο, και την κατάσταση στην οποία είναι. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickthequick Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Εξαρτάται από το μοντέλο, και την κατάσταση στην οποία είναι. Βρίσκεται σε άψογη κατάσταση.Δεν έχει παιχτεί καθόλου και θα τοποθετήσω και καινούργιες χορδές. Το μοντέλο είναι mod.1 Αν μπορείτε πείτε μου μια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Μια βρήκα και είναι στα 240 ευρώ. Κάπου εκεί φαντάζομαι ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickthequick Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε Μια βρήκα και είναι στα 240 ευρώ. Κάπου εκεί φαντάζομαι ... Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, Nickthequick είπε Ευχαριστώ Το θέμα είναι ότι είναι παλιό μοντέλο, και μάλλον είναι αντίστοιχο του 1c που κοστίζει γύρω στα 250 καινούριο. Νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να την πουλήσεις σε αυτή την τιμή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickthequick Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Το θέμα είναι ότι είναι παλιό μοντέλο, και μάλλον είναι αντίστοιχο του 1c που κοστίζει γύρω στα 250 καινούριο. Νομίζω ότι θα δυσκολευτείς να την πουλήσεις σε αυτή την τιμή. Ναι έχεις δίκιο.Θα την κατεβάσω στα 200 εκεί μπορεί και κάποιος να την πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2021 10 ώρες πριν, Nickthequick είπε Μόλις βρήκα στο πατάρι μου μια κλασσική ισπανική κιθάρα αυτό ρε παιδιά πως γίνεται, έχω ψάξει τα πάντα και ποτέ δεν μου συμβαίνει! /offtopic 3 I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nickthequick Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, Wild_Rose είπε αυτό ρε παιδιά πως γίνεται, έχω ψάξει τα πάντα και ποτέ δεν μου συμβαίνει! /offtopic Χαχχαχααχ υπομονή θα συμβεί κάποια στιγμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση