sPId_x Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Για σύνδεση iphone 11 (που δεν έχει έξοδο jack) ποια ειναι η συνδεσμολογία για να συνδεθεί midi synth σε κινητό και από εκεί να δώσει έξοδο ήχου; Εξοπλισμός midi keyboard, καλώδια και adaptors ότι χρειαστεί κλπ. Να τονίσω ότι πρέπει να συνδέεται και ο φορτιστής για να παίρνουν όλα αυτά ρεύμα. Από χρήματα κάτι οικονομικό για δοκιμή (όχι πχ i rig pro κλπ) Αν υπάρχει κάποιος που έχει ασχοληθεί με τέτοια περίπτωση, γιατί τα παλιά Ipad έχουν έξοδο jack και λυνόταν το πρόβλημα ευκολα.. Επεξεργασμένο 15 Ιουλίου 2021 από sPId_x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Φίλε σε ευχαριστώ για την απάντηση . ΟΚ συνδέθηκε το midi keyboard στο κινητο. πως θα δωσω ήχο εξω (εφόσον δεν εχει jack out) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Κανονικά η έξοδός σου θα είναι τα ηχεία του κινητού μέσα από το πρόγραμμα που θα χρησιμοποιήσεις. Φαντάζομαι θα υπάρχουν dongles που έχουν παραπάνω από ένα USB, και jack, σε περίπτωση που θες να βάλεις ακουστικά ή κάποιο μικρό ηχείο. Αλλά οκ, κινητό είναι. Μη μου πεις ότι θες να συνδέσεις και ολόκληρη κονσόλα, θα τρελαθώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Θέλω τουλάχιστον να συνδέσω την κάρτα ήχου . Μάλλον προτείνεις τη λύση του adaptor σε adaptor ω adaptor! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Όλα αυτά θέλουν ρεύμα, και ειδικά η κάρτα ήχου παίρνει ρεύμα μέσα από USB. Ακόμα και φουλ αντάπτορες χταπόδι να βάλεις, δεν είμαι σίγουρος ότι θα τα αντέξει όλα αυτά το κινητό. Η κάρτα ήχου θέλει και drivers, τα οποία δε νομίζω να βγαίνουν για κινητά... Εκτός αν υπάρχει κάτι φτιαγμένο αποκλειστικά γι αυτό, που δε το γνωρίζω. Καλύτερα να πάρεις ένα μικρό λάπτοπ να κάνεις τη δουλειά σου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sPId_x Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουλίου 2021 Δεν με ενδιαφέρει η περίπτωση λαπτοπ . θέλω να πειραματιστώ με το κινητό ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση