σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Ενταξει καταλαβα τι εννοειτε (κ εννοειται) με το τεσσαρι. Εσεις λετε πως το συντριπτικα μεγαλυτερο μερος του θεματος ειναι 4αρι. Εγω εστιαζα στη τελος του β μερους του ριφ που δεν ειναι τεσσαρι οποτε το εβγαλα ολο το β μερος μη τεσσαρι. Ισως γιατι το ζουμι στο θεμα ειναι οι 2 καταληξεις του που κανουν πιο πικαντικο! Τεσσαρι λοιπον! Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2021 από billaraskats27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 3 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Τεσσαρι λοιπον! 4άρι with a twist. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Τεσσαρι λοιπον! Καλά, μπορεί και να μην είναι. Εγώ ψάρωσα με το ψιλο7άρι μετά το 4ο μέτρο 4/4 αλλά μετά μου πέρασε για κόντρα στο 4,5. Μόνος ο Κύριος γνωρίζει... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, Ali Barout είπε Αυτό που θέλω εγώ να τονίσω, που είναι πάρα πολύ σημαντικό και θέλω να μείνει σε όλους είναι το εξής: Όταν παίζουμε τέτοιου είδους δύσκολα μέτρα, είναι πάρα πολύ σημαντικό όταν γίνει στραβή να τα ρίχνουμε στον ντραμίστα. Ειλικρινά και μέσα απ' την καρδιά μου (και του Phil επίσης). 1 1 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση