fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Δηλαδής τα 4άρια δεν μπορεί να είναι μονά? Ερώτηση κάνω. Αυτό το παρακάτω δηλαδή είναι 4άρι ή μονό? Your browser does not support the HTML5 audio tag track-11.mp3 Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο βασικα ειναι πολυ ωραιο δεν ξερω αν ειναι τεσσαρι! Τωρα λιγο που το μετρησα σε double time απο το count in μου βγηκε το πρωτο μισο του ριφ 5 τεσσαρια (3+2) κ το δευτερο μισο (αν κ κακοπαιγμενο χρονικα....απο τον ντραμιστα) 3 τεσσαρια κ ενα 6αρι Αν μεινεις στο count in 2μιση τεσσαρια στην αρχη (2, 2, 2, 4) κ μετα 9 (2,2,2 κ 3) Οποτε αν κ βασισμενο σε 4αρι, 4αρι δε το λες. Οπως ειπα κ στην αρχη ειναι σουπερ ομως Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2021 από billaraskats27 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε αν κ κακοπαιγμενο χρονικα Όντως είναι κακοπαιγμένο. Μην φανταστεί κανείς όμως ότι μετρούσα, ή σκέφτηκα μονά μέτρα. Πάνω σε 4άρι σκεφτόμουν. Ούτε καν ήξερα τι ήταν όταν το έπαιζα. Απλά .... έτσι μου είχε κάτσει. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Παλια επαιζα μονα. Και μικρα-μεγαλα, μαυρα-κοκκινα, street, κολώνες, βουαζάν του ζερό, ορφανά κλπ 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Όντως είναι κακοπαιγμένο. Μην φανταστεί κανείς όμως ότι μετρούσα, ή σκέφτηκα μονά μέτρα. Πάνω σε 4άρι σκεφτόμουν. Ούτε καν ήξερα τι ήταν όταν το έπαιζα. Απλά .... έτσι μου είχε κάτσει. Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Αυτα τα ριφ ετσι βγαινουν!! Κ εγω ετσι τα ξεκιναω αλλα αν παω να τα παιξω σωστα η να τα γραψω, πρεπει πρωτα να μπορω να τα μετρησω γιατι αλλιως χανομαι. Τωρα αν εσυ αυτο το εγραψες χωρις να το αναλυσεις πρωτα, εκτος απο το ο,τι σκοτωνει να σου δωσω αλλο ενα κονγρατς κ για το timing! Το οτι ειναι ελαφρως κακοπαιγμενο χρονικα το ειπα μονο κ μονο γιατι σ'εκεινο το σημειο με μπερδεψε λιγο οταν πηγα να το μετρησω κ χρειαστηκε μερικες επαναληψεις μεχρι να σιγουρευτω, δε το ειπα για κριτικη. Παντως πρεπει να το κανεις κομματι οπωςδηποτε. Αρχικα παει να μου φερει σε rock bottom, αλλα εχει κ κατι μοντερνο που μπορει να το παει το κομματι σε εντελως αλλα λημερια κ να το κανει αντε γεια. Θα ηθελα πολυ να το ακουσω τελειωμενο Επεξεργασμένο 16 Ιουλίου 2021 από billaraskats27 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Παλια επαιζα μονα. Και μικρα-μεγαλα, μαυρα-κοκκινα, street, κολώνες, βουαζάν του ζερό, ορφανά κλπ Ώπα ρε. Είσαι περπατημένος εσύ ασούμε. Εγώ παίζω κολώνες σε συνδυασμό με χρώματα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Ώπα ρε. Είσαι περπατημένος εσύ ασούμε. Εγώ παίζω κολώνες σε συνδυασμό με χρώματα. Αυτο θελει προσοχη. Βαζε το μετρονομο να χτυπαει υποδιπλασια. 46 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδής τα 4άρια δεν μπορεί να είναι μονά? Ερώτηση κάνω. Αυτό το παρακάτω δηλαδή είναι 4άρι ή μονό? Your browser does not support the HTML5 audio tag Your browser does not support the HTML5 audio tag track-11.mp3 444 kB · 47 downloads Φυσικα. Αν παρεις ενα τριαρι κι ενα πενταρι και τα κολλησεις τι εχεις? 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 50 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Ειδικα απο Θρακη κ πανω γινεται ενας κακος χαμος. Αρκετος για να κανει κ τον πιο.. διαβασμενο δυτικο να τραβαει τα μαλλια του! Τι εννοείς? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 4 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Θα ηθελα πολυ να το ακουσω τελειωμενο Ένα Motorhead-άδικο είναι. Ακόμα δεν ήξερα τίποτα περί "παραγωγής". Και η φωνάρα ... σκίζει. 4 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Φυσικα. Αν παρεις ενα τριαρι κι ενα πενταρι και τα κολλησεις τι εχεις? Α γεια σου!!!!! 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουλίου 2021 Εμένα 4 μου ακούστηκε πάντως. Οι τούττι κόντρες ίνε οίπουλαισ. Ωραίο κλιπάκι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση