Προς το περιεχόμενο

Lions did us proud and curse strikes again

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αν, λέω αν, υπήρχε soundtrack για την χθεσινή βραδιά στο Νέο Ουέμπλεϊ , ποιο θα ήταν;

Αυτόματα μου βγήκε το Bound To Fail των Accept.

Αν έχεις βάλει γκολ στο 2 με γεμάτο το στάδιο σε παροξυσμό, πας να βάλεις άλλα δώδεκα γκολ. Δεν κάθεσαι να τα περιμένεις όοολα από τον Rice. Ο δε Sterling μου θύμισε παλιούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, στο τέταρτο βήμα βουτιά για πέναλντυ. Δεν κοιτούσε να σουτάρει, που θα βουτήξει κοίταγε. Ένας Μαγκουάιρ να πονάει για την φανέλα. Και εκείνος ο Pickford σε πόσα να σε γλιτώσει.

Ιταλία - Αγγλία και το καντενάτσιο το έπαιζαν οι νησιώτες.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε

Αν έχεις βάλει γκολ στο 2 με γεμάτο το στάδιο σε παροξυσμό, πας να βάλεις άλλα δώδεκα γκολ. 

Χωρίς παρεξήγηση φίλε Μπουζου. Αντιλαμβάνεσαι με ποια ομαδα έπαιζε αντίπαλο η Αγγλία; 

Τυχαίνει να έπαιζε με την πιο ολοκληρωμενη ομαδα του τουρνουά και παράλληλα με το πιο ομορφο ποδόσφαιρο από την αρχή έως το τέλος. 

Επειδή έκανε 4 τελικες σε όλο ματς (2 στο πρωτο ημιχρονο) και εβαλε γκολ η Αγγλία, σημαίνει οτι πηγαινες για 12;

H αναφορά στον Ολυμπιακό είναι άρατα κουρατα, κουκιά μαγειρεμενα.

Θα σου διεφυγε κανας Καραγκουνης, φαινεται. ?

Lions did you proud and course strikes again ??? REALLY???

Αυτό μανούλα μου δε λέγεται κατάρα, αυτό λέγεται ανικανότητα διαρκείας. ημαρτον πια.

Επεξεργασμένο από FatalV

...από την πολλή γκαργκανέλα.

2 ώρες πριν, bouzoukleri είπε

Αν, λέω αν, υπήρχε soundtrack για την χθεσινή βραδιά στο Νέο Ουέμπλεϊ , ποιο θα ήταν;

Αυτόματα μου βγήκε το Bound To Fail των Accept.

Αν, όμως, δεν υπάρχει soundtrack, προτείνω να συνθέσουν το "Διώχνουμε τον μυρωδιά τον προπονητή μας".

Και στο ρεφραίν να τραγουδάει η μάνα του "It's coming home".

• Χαχα 3

I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...

3 ώρες πριν, bouzoukleri είπε

Ο δε Sterling μου θύμισε παλιούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, στο τέταρτο βήμα βουτιά για πέναλντυ.

Εγω ειπα να ο Αγγλος Καραγκουνης.

2 ώρες πριν, FatalV είπε

Χωρίς παρεξήγηση φίλε Μπουζου. Αντιλαμβάνεσαι με ποια ομαδα έπαιζε αντίπαλο η Αγγλία; 

Τυχαίνει να έπαιζε με την πιο ολοκληρωμενη ομαδα του τουρνουά και παράλληλα με το πιο ομορφο ποδόσφαιρο από την αρχή έως το τέλος. 

Επειδή έκανε 4 τελικες σε όλο ματς (2 στο πρωτο ημιχρονο) και εβαλε γκολ η Αγγλία, σημαίνει οτι πηγαινες για 12;

H αναφορά στον Ολυμπιακό είναι άρατα κουρατα, κουκιά μαγειρεμενα.

Θα σου διεφυγε κανας Καραγκουνης, φαινεται. ?

Lions did you proud and course strikes again ??? REALLY???

Αυτό μανούλα μου δε λέγεται κατάρα, αυτό λέγεται ανικανότητα διαρκείας. ημαρτον πια.

Σιγά βρε , καμιά παρεξήγηση.     Προπονητής του καναπέ είμαι, δεν είμαι και ο Μουρίνιο.

Για το πιο όμορφο ποδόσφαιρο νομίζω πως  και εκεί είναι 1-1 με τους Άγγλους, για το το τουρνουά μιλάω.

Ο Καραγκούνης σωστή παρατήρηση,   :) :):):):)

Ο τίτλος του θέματος είναι ο τίτλος από τα ταμπλόιντ.

Και δεν παρεξηγιέμαι, ο Αστέρας Ραχούλας να κερδάει ...... και οι υπόλοιποι υποβιβασμό.    :):):):):):):):):):):)

• Like 1

6 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε

Εγω ειπα να ο Αγγλος Καραγκουνης ....

... Αλεξανδρής, Αναστόπουλος, Σαραβάκος, κλπ

• Like 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε

Σιγά βρε , καμιά παρεξήγηση.     Προπονητής του καναπέ είμαι, δεν είμαι και ο Μουρίνιο.

Για το πιο όμορφο ποδόσφαιρο νομίζω πως  και εκεί είναι 1-1 με τους Άγγλους, για το το τουρνουά μιλάω.

Ο Καραγκούνης σωστή παρατήρηση,   :) :):):):)

Ο τίτλος του θέματος είναι ο τίτλος από τα ταμπλόιντ.

Και δεν παρεξηγιέμαι, ο Αστέρας Ραχούλας να κερδάει ...... και οι υπόλοιποι υποβιβασμό.    :):):):):):):):):):):)

??✊?

...από την πολλή γκαργκανέλα.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου