bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Αν, λέω αν, υπήρχε soundtrack για την χθεσινή βραδιά στο Νέο Ουέμπλεϊ , ποιο θα ήταν; Αυτόματα μου βγήκε το Bound To Fail των Accept. Αν έχεις βάλει γκολ στο 2 με γεμάτο το στάδιο σε παροξυσμό, πας να βάλεις άλλα δώδεκα γκολ. Δεν κάθεσαι να τα περιμένεις όοολα από τον Rice. Ο δε Sterling μου θύμισε παλιούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, στο τέταρτο βήμα βουτιά για πέναλντυ. Δεν κοιτούσε να σουτάρει, που θα βουτήξει κοίταγε. Ένας Μαγκουάιρ να πονάει για την φανέλα. Και εκείνος ο Pickford σε πόσα να σε γλιτώσει. Ιταλία - Αγγλία και το καντενάτσιο το έπαιζαν οι νησιώτες. 1
fatalv Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε Αν έχεις βάλει γκολ στο 2 με γεμάτο το στάδιο σε παροξυσμό, πας να βάλεις άλλα δώδεκα γκολ. Χωρίς παρεξήγηση φίλε Μπουζου. Αντιλαμβάνεσαι με ποια ομαδα έπαιζε αντίπαλο η Αγγλία; Τυχαίνει να έπαιζε με την πιο ολοκληρωμενη ομαδα του τουρνουά και παράλληλα με το πιο ομορφο ποδόσφαιρο από την αρχή έως το τέλος. Επειδή έκανε 4 τελικες σε όλο ματς (2 στο πρωτο ημιχρονο) και εβαλε γκολ η Αγγλία, σημαίνει οτι πηγαινες για 12; H αναφορά στον Ολυμπιακό είναι άρατα κουρατα, κουκιά μαγειρεμενα. Θα σου διεφυγε κανας Καραγκουνης, φαινεται. Lions did you proud and course strikes again ??? REALLY?? Αυτό μανούλα μου δε λέγεται κατάρα, αυτό λέγεται ανικανότητα διαρκείας. ημαρτον πια. Επεξεργασμένο 12 Ιουλίου 2021 από FatalV ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Flotzen Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Αν, λέω αν, υπήρχε soundtrack για την χθεσινή βραδιά στο Νέο Ουέμπλεϊ , ποιο θα ήταν; Αυτόματα μου βγήκε το Bound To Fail των Accept. Αν, όμως, δεν υπάρχει soundtrack, προτείνω να συνθέσουν το "Διώχνουμε τον μυρωδιά τον προπονητή μας". Και στο ρεφραίν να τραγουδάει η μάνα του "It's coming home". 3 I can saw a woman in two, but you won't wanna look in the box when I'm through...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του Sterling είναι ο Dio και αγαπημένο κομμάτι το Holy diver.
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, bouzoukleri είπε Ο δε Sterling μου θύμισε παλιούς επιθετικούς του Ολυμπιακού, στο τέταρτο βήμα βουτιά για πέναλντυ. Εγω ειπα να ο Αγγλος Καραγκουνης. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 OP Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 2 ώρες πριν, FatalV είπε Χωρίς παρεξήγηση φίλε Μπουζου. Αντιλαμβάνεσαι με ποια ομαδα έπαιζε αντίπαλο η Αγγλία; Τυχαίνει να έπαιζε με την πιο ολοκληρωμενη ομαδα του τουρνουά και παράλληλα με το πιο ομορφο ποδόσφαιρο από την αρχή έως το τέλος. Επειδή έκανε 4 τελικες σε όλο ματς (2 στο πρωτο ημιχρονο) και εβαλε γκολ η Αγγλία, σημαίνει οτι πηγαινες για 12; H αναφορά στον Ολυμπιακό είναι άρατα κουρατα, κουκιά μαγειρεμενα. Θα σου διεφυγε κανας Καραγκουνης, φαινεται. Lions did you proud and course strikes again ??? REALLY?? Αυτό μανούλα μου δε λέγεται κατάρα, αυτό λέγεται ανικανότητα διαρκείας. ημαρτον πια. Σιγά βρε , καμιά παρεξήγηση. Προπονητής του καναπέ είμαι, δεν είμαι και ο Μουρίνιο. Για το πιο όμορφο ποδόσφαιρο νομίζω πως και εκεί είναι 1-1 με τους Άγγλους, για το το τουρνουά μιλάω. Ο Καραγκούνης σωστή παρατήρηση, :) :):):):) Ο τίτλος του θέματος είναι ο τίτλος από τα ταμπλόιντ. Και δεν παρεξηγιέμαι, ο Αστέρας Ραχούλας να κερδάει ...... και οι υπόλοιποι υποβιβασμό. :):):):):):):):):):):) 1
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Εγω ειπα να ο Αγγλος Καραγκουνης .... ... Αλεξανδρής, Αναστόπουλος, Σαραβάκος, κλπ 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
fatalv Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, bouzoukleri είπε Σιγά βρε , καμιά παρεξήγηση. Προπονητής του καναπέ είμαι, δεν είμαι και ο Μουρίνιο. Για το πιο όμορφο ποδόσφαιρο νομίζω πως και εκεί είναι 1-1 με τους Άγγλους, για το το τουρνουά μιλάω. Ο Καραγκούνης σωστή παρατήρηση, :) :):):):) Ο τίτλος του θέματος είναι ο τίτλος από τα ταμπλόιντ. Και δεν παρεξηγιέμαι, ο Αστέρας Ραχούλας να κερδάει ...... και οι υπόλοιποι υποβιβασμό. :):):):):):):):):):):) ...από την πολλή γκαργκανέλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση