Superfunk Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Prophet 5,Simmons,concert toms ,της μουρλής γίνεται... Επεξεργασμένο 11 Ιουλίου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουλίου 2021 ήμουν έτοιμος προχτες να τσιμπήσω ένα βινυλιάκι.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Ο υπολογιστης μου, καθε φορα που βλεπει αυτον τον γλυκαναλατο με το εγκλημα κατα του παγκοσμιου πολιτισμου PRS STRAT, βαραει συνεχομενα shut down 4 2 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bouzoukleri Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Στο συγκεκριμένο βίδεο κλιπ, σαν να θέλουν να μοιάζει στον Τζόνυ Ντεπ; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 πάντως πριν 15-20 χρόνια έφτιαχνε καλά τραγούδια με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Τα 80s έχουν επιστρέψει εδώ και μια 5ετία τουλάχιστον στο mainstream. Από το Stranger Things και μετά, έχει υπάρξει μια σχετική υστερία. Τα Juno που τα έβρισκες συνήθως στην ανακύκλωση έχουν φτάσει να πουλιούνται 2.500€. H Behringer κυκλοφόρησε ολόκληρη σειρά από classic inspired synths. Σε ότι αφορά την pop δε χρειάζεται να ειπωθούν πολλά, ένα άκουσμα του top20 νομίζω πείθει από μόνο του. Οι κιθαρίστες ως συνήθως είναι late to the party, αλλά πλέον βλέπεις πολλά κιθαριστικά youtube channels με τίτλους "rack is back" και τις τιμές κλασσικών preamps όπως το Marshall JMP1 και το ADA MP-1 να έχουν φτάσει σε τιμές έως τρεις φορές επάνω από αυτές που θα τα έβρισκες πέντε χρόνια πριν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Άκουσα στο ραδιόφωνο το Working for the weekend των Loverboy που δεν το ήξερα και νόμιζα είναι φρέσκο κομμάτι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Wild_Rose Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, fenderiarhs είπε Ο υπολογιστης μου, καθε φορα που βλεπει αυτον τον γλυκαναλατο με το εγκλημα κατα του παγκοσμιου πολιτισμου PRS STRAT, βαραει συνεχομενα shut down Και νόμιζα πως ήμουν η μόνη!!! χαχα I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Εγω την ... "τυχη" να το βγαλω, για να το διδαξω σε ιδιαιτερο. . Επεξεργασμένο 12 Ιουλίου 2021 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Εγω την ... "τυχη" να το βγαλω, για να το διδαξω σε ιδιαιτερο. . Εγω την ... "τυχη" μου γ@mΩ να το βγαλω, για να το διδαξω σε ιδιαιτερο. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση