Wild_Rose Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Βγήκαν πρόσφατα νέα μοντέλα της σειράς Affinity από τη Squier και από ότι βλέπω, γίνανε λίγο πιο glamour. Αυτή η HSS Strat (250 euros at Thomann) πολύ με ψήνει να την πάρω... Είχα βέβαια ως πρώτη ηλεκτρική μια Bullet Strat (SSS) και αναρωτιέμαι πόσο πιο καλύτερες είναι οι Affinity... όσον αφορά quality control και ήχο. I'd die without music... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Εγώ σκέφτομαι αυτήν: https://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_strat_hh_il_cf.htm Αξίζει τον κόπο; την έχει τσεκάρει κανείς; Επεξεργασμένο 3 Αυγούστου 2021 από Psyberbass Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Ισχυει το ο,τι πληρωνεις παιρνεις. Ειναι μια χαρα, αν και προσωπικα προτιμω τις λιγο πιο ακριβες squier (300-400 ευρω), ή και vintage. Μπορεις να βρεις μεταχειρισμενο, κατι καλυτερο, στα ιδια χρηματα. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) Γενικά σε οποιαδηποτε Fender κάτω απ το χιλιάρικο θα πρέπει να συμπεριλάβεις κι ένα κόστος για setup και nut απ ότι έχω δει τελευταία. Το αναφέρω γιατί όταν δινεις 250 ευρώ αυτό το κόστος μπορεί να ξεπεράσει το 20% της αξίας του οργάνου. Από κει και πέρα μια χαρά βρισκω τις Affinity, μιλάω όμως κυρίως για αυτές με maple ταστιέρα. Οι άλλες με τις ανοιχτό καφέ ταστιέρες δε μου αρέσουν αισθητικά και δεν έχω περάσει χρόνο μαζί τους. Το μόνο παραπόνο που είχα ουσιαστικά ήταν το επιτηδευμένα κακάσχημο logo που πραγματικά θα μ' έκανε να ντρέπομαι να την κρατήσω σε gig. (Edit είδα το βίντεο και οι ταστιέρες φαίνονται αρκετά σκούρες κι όμορφες. Ίσως έχουν φτιάξει και λίγο και το logo?) Επεξεργασμένο 3 Αυγούστου 2021 από kpeyos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Psyberbass Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 16 λεπτά πριν, Psyberbass είπε https://www.thomann.de/gr/fender_squier_affinity_strat_hh_il_cf.htm 1 λεπτό πριν, kpeyos είπε Γενικά σε οποιαδηποτε Fender κάτω απ το χιλιάρικο θα πρέπει να συμπεριλάβεις κι ένα κόστος για setup και nut απ ότι έχω δει τελευταία. Το αναφέρω γιατί όταν δινεις 250 ευρώ αυτό το κόστος μπορεί να ξεπεράσει το 20% της αξίας του οργάνου. Από κει και πέρα μια χαρά βρισκω τις Affinity, μιλάω όμως κυρίως για αυτές με maple ταστιέρα. Οι άλλες με τις ανοιχτό καφέ ταστιέρες δε μου αρέσουν αισθητικά και δεν έχω περάσει χρόνο μαζί τους. Το μόνο παραπόνο που είχα ουσιαστικά ήταν το επιτηδευμένα κακάσχημο logo που πραγματικά θα μ' έκανε να ντρέπομαι να την κρατήσω σε gig. Αν είναι μόνο αυτό το παράπονο σου , it's ok with me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator kpeyos Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 1 λεπτό πριν, Psyberbass είπε Αν είναι μόνο αυτό το παράπονο σου , it's ok with me! Ναι κοίτα, αναβάθμιση παίρνουν όση θέλεις. Δεν είναι ότι δεν μπορείς να βάλεις πιο αξιόπιστα κλειδιά, ποτενσιόμετρα, επιλογέα και καλύτερους μαγνήτες (με αυτή τη σειρά προτεραιότητας για εμένα). Αλλά δεν είναι κιόλας ότι δεν παίζει έτσι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Αυγούστου 2021 Εχω δυο affinity και ειμαι 100% ευχαριστημενος και οπως ηταν και οπως ειναι πλεον με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση