D'Ailleurs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 ε ναι! εσύ δεν είπες να το δοκιμάσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 9 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε το pro-tone; Γιατί pro-tone? EHX (electroharmonix) crayon... 9 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε Ναι οκ, αν είσαι Αθήνα να το κανονίσουμε Ποιο να κανονίσουμε? Έχω και το crayon, και τον irt15 για να κάνω την ηχογράφηση. Άσε που είμαι και Κρήτη... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 αααααα όπως το έγραψες, κατάλαβα ότι ήθελες να δοκιμάσεις το pro-tone! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουλίου 2021 Έκανα τη δοκιμή, και όντως γίνεται πολύ πιο bright o ήχος. Ταιριάζει 100%. Οι ρυθμίσεις στο gain και στο eq του ενισχυτή είναι ακριβώς οι ίδιες με σένα. Το volume στο 4 στο 1watt, σε καμπίνα με v30. Ξεκινώ μόνο με gain στο 7. Έπειτα βάζω το boost του ενισχυτή στο τέρμα, και μετά αλλάζω με το crayon όλα στη μεση. Έχω λίγο reverb στον ενισχυτή. Εννοείται, ότι εάν θα έκοβα το treble στο πετάλι, θα είχα λιγότερο bright ηχο. Your browser does not support the HTML5 audio tag CLIP1.mp3 Your browser does not support the HTML5 audio tag CLIP2.mp3 Εδώ δοκιμάζω και τον ήχο στο μιξ. Έχω ρίξει λίγο το treble του πεταλιού. Your browser does not support the HTML5 audio tag inthemix.mp3 Το πετάλι κοστίζει γύρω στα 70 ευρώ. Στο προτείνω ανεπιφύλακτα! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Ιουλίου 2021 Θα το έχω στα υπόψιν αν και προς το παρόν με βλέπω μόνο με το boost άντε και το protone για να βγάλει τα λεφτά του. Σκεφτόμουν κάποια στιγμή να αγοράσω και κανένα δεύτερο ενισχυτή πχ marshall ή orange, θα δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση