D'Ailleurs Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2021 Pro-Tone dead horse μεταχειρισμένο από reverb! Εντυπώσεις τις προσέχεις ημέρες!!! 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουλίου 2021 Με γεια! αναμενουμε.. ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Λοιπόν παρόλο που το πετάλι είναι αρκετά γνωστό, δεν παίζει στην Ελλάδα. Θεωρείται tube screamer on steroids, κατάλληλο για μεταλ (δεν έχω ιδέα από΄ts) και υπάρχει πληθώρα βίντεο στο ίντερνετ. Μου άρεσε αρκετά, αν και δεν νομίζω ότι είναι καλύτερο από το boost του ενισχυτή. Δλδ κάνει τον ήχο πιο σφιχτό αλλά προσωπικά το ήθελα πιο beefy. Ανεβάζω μερικά δείγματα από το κινητό, πολυυυυυυ πρόχειρα να πάρετε μια ιδέα. Your browser does not support the HTML5 audio tag No od.m4a Your browser does not support the HTML5 audio tag Boost.m4aNo od.m4a Your browser does not support the HTML5 audio tag Pro-tone.m4a Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Πολύ σκοτεινιάζει τον ήχο. Το tone που το είχες? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) το tone του ενισχυτή είναι στο +3, το πετάλι είναι 13:00 ώρα (όπως το βλέπεις στην φώτο). ΒΤW o ενισχυτής είναι Laney IRT15 με τα ακόλουθα settings Volume - 7 Tremble +2 Middle -2 Bass +2 Drive 7 το ηχείο είναι laney 112 και παρεμβάλεται hot plate στα -16db. Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2021 από D'Ailleurs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Το boost του irt ειναι απαιχτο. Κανενα πεταλι που εχω δοκιμασει δεν το πλησιαζει σε ηχο. Ο ενισχυτης ειναι ηδη σκοτεινος. Ενα σκοτεινο πεταλι δεν θα του ταιριαζε. Δοκιμασε τερμα το tοne απο το πεταλι. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 νομίζω ότι με το boost του ενισχυτή είναι ήδη σκοτεινό! Σε κάθε περίπτωση μου αρέσει αρκετά ο σκοτεινός ήχος στον ενισχυτή και όχι τόσο το μοντέρνο scooped. Αλλά συγκριτικά θεωρώ ότι το boost είναι καλύτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Είναι πολύ σκοτεινός ενισχυτής. Θέλει πολύ bright πετάλι για να του δώσει λίγο... φως. Πχ EHX crayon. Είναι πολυ bright δεν δεν πολυχρωματίζει, και αγριεύει πολύ τον ήχο. Με την πρώτη ευκαιρία, αν θες, το δοκιμάζω στον δικό μου Irt (δεν το έχω κάνει ποτέ). Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 το pro-tone; Ναι οκ, αν είσαι Αθήνα να το κανονίσουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Ιουλίου 2021 6 λεπτά πριν, D'Ailleurs είπε το pro-tone; Ναι οκ, αν είσαι Αθήνα να το κανονίσουμε Σε μένα πήγαινε η απάντηση αυτή? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση