cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Δεν είναι πολλά τα λεφτά το χρόνο πάντως. Εγώ αν είχα σκοπό να είμαι παραγωγικός και να προβάλλω τη μουσική μου δουλειά θα τα έδινα. Και με βολεύει η free έκδοση που μου δίνει τη δυνατότητα να έχω αρκετό χρόνο πιστεύω για να έχω ενδεικτικά κάποια κομμάτια μου. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για να έχει κάποιος αν θέλει περισσότερη χωρητικότητα το pro. Βρίσκω και ωραίο το layout του. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 15 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ καλή τιμή για να έχει κάποιος αν θέλει περισσότερη χωρητικότητα το pro. Βρίσκω και ωραίο το layout του. να με κάτι τέτοια τον ανεβάσαμε τον τζίρο του με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 24 λεπτά πριν, dimsonic είπε να με κάτι τέτοια τον ανεβάσαμε τον τζίρο του Και μόνο που έχω βάλει πάνω του κομμάτια μου του έδωσα ανεκτίμητη αξία Και θα πρέπει να ευχαριστήσουν και το noiz γιατί αν δεν υπήρχε να με εμπνέει δεν θα έγραφα κομμάτια Και ευτυχώς που υπάρχει και το Sonar που το γνώρισα από το noiz, γιατί χωρίς το pro channel και τις άλλες ευκολίες θα ήμουν αναγκασμένος να χρησιμοποιώ το Cubase και θα παιδευόμουν περισσότερο Και ευτυχώς που υπάρχετε όλοι εσείς οι υπέροχοι συμφορουμιτες που όλα αυτά τα χρόνια ομολογώ πως ΕΣΕΙΣ με κάνετε να κρατώ το ενδιαφέρον μου για τη μουσική και την τεχνολογία. Χωρίς εσάς θα τα είχα πετάξει όλα (τα παρελκόμενα της μουσικής) 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Κωστα, ομοιως. Εαν δεν υπηρχε το νοιζ στην καθημερινοτητα μου, δεν καναμε την κουβεντα αυτη, καθως δυσκολα θα ειχα ξεκινησει να παραγω μουσικη. 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 γλυψειματίες.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, cos_dr είπε Και θα πρέπει να ευχαριστήσουν και το noiz γιατί αν δεν υπήρχε να με εμπνέει δεν θα έγραφα κομμάτια Και ευτυχώς που υπάρχετε όλοι εσείς οι υπέροχοι συμφορουμιτες που όλα αυτά τα χρόνια ομολογώ πως ΕΣΕΙΣ με κάνετε να κρατώ το ενδιαφέρον μου για τη μουσική και την τεχνολογία. Χωρίς εσάς θα τα είχα πετάξει όλα (τα παρελκόμενα της μουσικής) @yamethΣε έχουν πιάσει κότσο μου φαίνεται αφεντικό... Ώρα για Noiz Pro. Πέρα απ'την πλάκα, κι εγώ είμαι on/off με τη μουσική, αλλά ξέρω ότι αν μπω εδώ μέσα κάπως θα εμπνευστώ να ασχοληθώ με τη μουσική, με οποιαδήποτε ιδιότητα. 2 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε γλυψειματίες.... Και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον εμπνευστή αυτής της μουσικής κοινότητας, τον υπέροχο δημιουργό αυτού του ιστότοπου, τον οραματιστή admin μας τον @yameth Να είναι καλά και να έχει όλα τα καλά του κόσμου, ο θεός να μου παίρνει και να του δίνει. χαχαχαχαχαχαχαχ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, BillTrantos είπε @yamethΣε έχουν πιάσει κότσο μου φαίνεται αφεντικό... Ώρα για Noiz Pro. Επιτέλους θα 'κονομήσουμε! 1 ώρα πριν, cos_dr είπε Και να μην ξεχάσουμε να ευχαριστήσουμε τον εμπνευστή αυτής της μουσικής κοινότητας, τον υπέροχο δημιουργό αυτού του ιστότοπου, τον οραματιστή admin μας τον @yameth Να είναι καλά και να έχει όλα τα καλά του κόσμου, ο θεός να μου παίρνει και να του δίνει. χαχαχαχαχαχαχαχ Χαχαχαχαχαχαχαχ 1 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cos_dr είπε ο θεός να μου παίρνει και να του δίνει. Μπορείς βέβαια να τον βοηθήσεις λίγο τον θεό εδώ. Εκείνο το εξοχικό που λέγαμε θα μπορούσες λέω να του το γράψεις ...... 1 ώρα πριν, yameth είπε Επιτέλους θα 'κονομήσουμε! Το pro, θα είναι μαρκετίστικο. Στο unlimited θα είναι το πολύ το χρήμα. Που θα γράφεις ότι θέλεις χωρίς περιορισμούς. Ακόμα και για ΠΑΣΟΚ και συντάξεις ασούμε! Και ποιος να αντισταθεί σε κάτι τέτοιο .... Επεξεργασμένο 24 Ιουνίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 24 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, fusiongtr είπε Μπορείς βέβαια να τον βοηθήσεις λίγο τον θεό εδώ. Εκείνο το εξοχικό που λέγαμε θα μπορούσες λέω να του το γράψεις ...... Θα αγοράσω το noiz αργότερα. Σε λίγο καιρό θα τον ενοχλήσω για οικονομικές διαπραγματεύσεις με τη νομική μου ομάδα και παράλληλα θα τον πιέζω και με μπράβους παρασκηνιακά άμα έχει τρελές απαιτήσεις. 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση