kramer8 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 εχω dual rail αλλα δεν ειναι δυνατοι στις ψηλες νοτες. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 τι είδος μουσικής παίζεις; πόσους μαγνήτες έχει; μονούς ή διπλούς; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 εχω ενα διπλο και δυο μονους. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 και το είδος μουσικής; ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 κυριως heavy metal.το προβλημα ειναι οτι δεν ανταποκρινονται στις ψηλες νοτες.να βαλω seymour duncan? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 για heavy ή seymour ή dimarzio (εγω ειμαι της seymour) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 seymour for ever....!! έχει ο αδερφός μου στην kelly του και πετάνε... Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
liakos Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 οι "seymour" ειναι μαρκα και οχι μαγνητες δεν νομιζω να βοηθαει το "seymour" και το "dimarzio"! τσεκαρε τους Doug Aldrich και V60 http://www.suhrguitars.com/pickups.aspx#top Practice cures most tone issues - John Suhr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 έχει δίκιο ο liakos Δες αυτον τον έχω εγώ και είναι ΤΡΟΜΕΡΟΣ SH-6 duncan distortion για μονούς δεν είμαι ειδικός αλλά για Humbucker είναι respect ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Και στους μονούς πετά ένα σαν αυτό: http://www.thomann.de/gr/seymour_duncan_sshr1b_wh.htm και αποκτά και 2ο διπλό! Οπότε σύνολο θα έχει 3 διπλούς.... Η απόλυτη μεταλ κιθάρα! :D Τώρα για το ποια εταιρία να πάρεις, έμπα στο site να ακούσεις samples. Αλλά προσοχή μην στηριχθείς μόνο σε αυτά. Αυτά απλώς μια κατευθυντήρια αρχή θα σου δώσουν, προς το ποιος μαγνήτης είναι πιο κοντά στον ήχο σου. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση