qesh Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, nasokosm είπε με κάνει εντύπωση βρε όλοι κιθαρίστες είστε? Ουτε καν κιθαριστες! (personally speaking) Επεξεργασμένο 29 Ιουνίου 2021 από qesh Thank God for the rain.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 18 ώρες πριν, nasokosm είπε όλοι κιθαρίστες είστε? Εγώ προσωπικά όχι. Είμαι απλώς κουφός. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nasokosm Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Εγώ προσωπικά όχι. Είμαι απλώς κουφός. Εσύ φίλε δεν είσαι κουφός είσαι ικανότατος κιθαριστής και καλό αυτι! Εσύ είσαι ικανός να μας γράψεις όλη τη πρόβα σε transcription για όλα τα όργανα! Για τα άλλα παιδιά δεν γνωρίζω αυτό που είπα για τους κιθαρίστες είναι μια εσφαλμένη γενικεύση-υπερβολή εξ άλλου και γώ κιθαρίστας θέλω να γίνω απλά δεν δίνουμε πάντα την προσοχή μας σε κάτι που νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να αποκρυπτογραφήσουμε Εξη χορδές και ειναι πολλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση