fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 31 λεπτά πριν, LK είπε Εγώ αν δεν φτύσω τον πάκο με τα χαρτονομίσματα στον πιτσά και να πάω από εκεί να την πάρω Κυκλοφορεί και κόβιντ, να προσέχουμε τι λέμε. Σε πληροφορώ ότι η νύφη μου δουλεύει σε σουπερμάρκετ. Ξέρεις πόσοι παππούδες βγάζουνε να πληρώσουνε με μετρητά στο ταμείο, και πριν πληρώσουν τα φτύνουνε μπροστά στα μάτια του ταμεία? Φτου κανονικό, με σάλια λέμε, για να τα ξεκολλήσουν. Ε εκεί τους λέει, "δεν τα παίρνω κύριε, τα φτύσατε, κάρτα έχετε?" Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε δεν τα παίρνω κύριε Και υποτίθεται ότι είναι παράνομο να δώσεις λεφτά και να μην τα πάρει ο ταμίας, έναντι αγαθών. Λογικά, δεν μπορεί να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο. Θα σου πει "φόρα γάντια, μάσκα, ψέκασε τα αντισηπτικό και πάρε τα"... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Και υποτίθεται ότι είναι παράνομο να δώσεις λεφτά και να μην τα πάρει ο ταμίας, έναντι αγαθών. Λογικά, δεν μπορεί να απαντήσει με αυτόν τον τρόπο. Άμα του το πεις, το καταλαβαίνει και ο ίδιος μετά και δεν δημιουργεί θέμα. Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 27 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Κυκλοφορεί και κόβιντ, να προσέχουμε τι λέμε. Σε πληροφορώ ότι η νύφη μου δουλεύει σε σουπερμάρκετ. Ξέρεις πόσοι παππούδες βγάζουνε να πληρώσουνε με μετρητά στο ταμείο, και πριν πληρώσουν τα φτύνουνε μπροστά στα μάτια του ταμεία? Φτου κανονικό, με σάλια λέμε, για να τα ξεκολλήσουν. Ε εκεί τους λέει, "δεν τα παίρνω κύριε, τα φτύσατε, κάρτα έχετε?" Αν δεν φτύσεις τον παρά, δεν το φχαριστιεσαι 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 δεν ξεκολλάνε τα άτιμα... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Από τότε που μπήκαν τόσες ιδιωτικές εταιρίες στο παιχνίδι η γραφειοκρατία έγινε 10 φορές χειρότερη.Η εμπειρία μου με ιδιωτικές κλινικές ,Τράπεζες,παρόχους ρεύματος, τηλεφωνίας κτλ. είναι τραγική.Κανουν την πρώην Ολυμπιακή αεροπορία να μοιάζει με την Τέσλα του Ελον.Για να μην μιλήσω για την ιδιωτική τηλεόραση που πληρώνονται αποκλειστικά με δημόσιο χρήμα. Δηλαδή στην efood τους χακαραν το λογισμικό και κάνουν την παλαβή.Και ποιος μου λέει ότι δεν το έκαναν οι ίδιοι. Σαν να γίνει ληστεία σε μια τράπεζα και όταν εσύ πας να πάρεις το μισθό σου να σου πούνε συγνώμη δεν έχει γιατί μας κλέψανε.Ελεος με τους κατσαπλιαδες.Ολα στο δημόσιο τουλάχιστον υπάρχει μια φερεγγυότητα. Επεξεργασμένο 5 Δεκεμβρίου 2021 από Κβαντική Διεμπλοκή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση