funkysoul Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουνίου 2021 να πω οτι ειμαι κιθαριστας και δεν ξερω πολλα απο μπασο φιλος εχει αυτο το μπασο https://www.musicstore.com/en_OT/EUR/ESP-LTD-D-4-Bass-Guitar-/art-BAS0002639-000 και θελει να ξεφορτωθει τους active μαγνητες τι επιλογες υπαρχουν στην αγορα και αν υπαρχουν που να μην χρειαστει σκαψιμο και μοντες το στυλ που παιζει ειναι απο κλασικο ροκ ως funk ευχαριστω papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ozmo Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2022 Καλησπέρα, Με ένα γρήγορο ψάξιμο είδα ότι οι μαγνήτες που φοράει (ESP SB4)είναι ίδιοι με τους EMG HZ που ειναι passive και χρειάζονται το active eq για να ακούγονται σωστά. Αν θελει να μην έχει γενικά active συστημα για να έχει τον χαρακτηρα του μαγνήτη o ηχος ή να μην εχει να εχει το αγχος της μπαταριας. θα πρεπει οπως και ναχει να παρακαμψει το active eq είτε μονιμα είτε με κάποιο διακοπτη ή push pull (για να εχει και tone ή volume) Ψαχνω να κανω το ίδιο σε ένα pj με active eq εγω ειμαι ακομα στο ψαξιμο... αν εχει κανεις να προτεινει μαστορα για τις παραπανω μετατροπες ας πει :) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση