Προς το περιεχόμενο

Επισκευή σπασμένης ηλεκτροακουστικής Washburn!!!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αυτό το άσπρο τι ειναι?  κόλλα?

το κόλλα έβαλες?

η κόλλα έπρεπε να μπει στα σημεία που έχει τα σχισίματα μόνο,  εκεί που δεν έχει δεν χρειάζεται τώρα μόνο όταν κολλήσεις καβαλάρη!

Στη μία φωτο φαίνεται κομμάτι ξεκολημένου καβαλάρη πάνω στο καπάκι στην άλλη όχι, τι παίζει?

εξήγησε μας και να πηγαίνεις με βήματα μη πάει στράφι όλη η δουλειά

Εξη χορδές και ειναι πολλές

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι δεν έχει κόλλα.Το χρώμα του ξύλου είναι πολύ ανοιχτό.Τιποτα...

Την επέστρεψα λέγοντας ότι δεν μπορώ να κάνω κάτι...και όντως αυτή η επισκευή είναι πάνω από τις δυνατότητές μου....ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Ασχετο, αλλα μπορεί ο ανθρωπος αν θέλει και εφόσον δεν συμφέρει ή ειναι δυνατή η επισκευή για να γίνει playable παλι, με πολύ μικρό κόστος να την κάνει project κιθάρα-λαμπατέρ.

Πριν απο μερικα χρονια μου ειχε έρθει 12χορδη Ibanez απο Thomann με σπασμένο μπράτσο. Προφανως δεν τους συνεφερε καν να μπουν σε εξοδα για να την παρουν πισω γιατι αυτο το πραμα δεν επισκευαζοταν και αν επισκευαζοταν θα τους στοιχιζε ο κουκος αηδονι και παλι δεν θα μπορουσαν να την πουλησουν, οποτε μου ειπαν να την κρατησω.

Την έκανα ένα ωραιο λαμπατέρ με πολυ λιγα χρήματα (λιγοτερα απο 10 ευρω μαζι με την λάμπα) και την δώρησα με μια βάση 5 ευρώ για να ειναι στο δαπεδο (φυσικα οποιος θέλει την βαζει και στον τοιχο) σε αγαπημένο μου πρόσωπο.

Επεξεργασμένο από Freedom
  • Like 2

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου