cos_dr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Και εγώ παιδί θαύμα είμαι. Παιδί κουμπί. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, cos_dr είπε Και εγώ παιδί θαύμα είμαι. Εσύ δεν είσαι παιδί. Είσαι σκέτο θαύμα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 το κάψανε το παιδί... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Υπάρχουν δύο ειδών παιδιά θαύματα: Αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι για την ηλικία τους και αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι τελεία. Η πρώτη κατηγορία προφανώς δεν μπορεί να συγκριθεί με αντίστοιχους ενήλικες αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακή και να δημιουργεί πολύ μεγάλες προσδοκίες για την εξέλιξή της. Η εξέλιξη αυτή μπορεί και να μην έρθει ποτέ βέβαια ή να είναι πολύ μικρότερη από την αναμενόμενη. Η δεύτερη κατηγορία, πολύ πιο σπάνια προφανώς, περιλαμβάνει παιδιά που είναι ήδη, όχι μόνο φτασμένα σε τεχνικό επίπεδο, αλλά ισάξια και συχνά πολύ καλύτερα από αντίστοιχους ενήλικες επαγγελματίες. Ο πιτσιρίκος του βίντεο είναι οπωσδήποτε εντυπωσιακός. Βέβαια η φωνή του θα αλλάξει πολύ και ίσως να μην μπορεί να τραγουδάει Brian Johnson αργότερα. Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε Υπάρχουν δύο ειδών παιδιά θαύματα: Αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι για την ηλικία τους και αυτά που είναι εξαιρετικά σε κάτι τελεία. Δυστυχώς, απ'ότι έχω δει, το 2ο είδος δεν υπάρχει. Ο Σγούρος (σαν παράδειγμα) έπαιξε το 3ο του Rachmaninoff (από τα πολύ γνωστά παλούκια) σε ηλίκια 13 ή κάτι τέτοιο. Αυτό είναι πραγματικός άθλος. Αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται, πλέον για την ηχογράφηση. Δεν ξέρω κάποιο μικρό παιδί (όχι 15-16 που είναι η κοπελιά που πόσταρα) που να έχει κάνει κάτι και να βαστάει στο χρόνο. Ίσως ο Mozart αλλά ποιός από μας ζούσε τότε να δει και αν δεχτεί τι έχει κάνει ο άνθρωπος; Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 7 λεπτά πριν, Jazzjoker είπε ίσως να μην μπορεί να τραγουδάει Brian Johnson αργότερα. Για Bon Scott πώς τον κόβεις? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Το θέμα είναι ότι ένα ανώριμο και χωρίς προσωπικότητα ταλαντούχο παιδάκι, είναι ακόμα ... παιδάκι και προλαβαίνει και να ωριμάσει και να αποκτήσει και προσωπικότητα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Για Bon Scott πώς τον κόβεις? καλά , εκεί είναι που δεν μπορεί κανένα παιδί ούτε να τον πλησιάσει ;; δεν μπορώ και δεν θέλω καν να δω το παιδάκι πχ να τραγουδάει whole lotta rosie Επεξεργασμένο 4 Ιουνίου 2021 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Rebel_Of_South είπε δεν μπορώ και δεν θέλω καν να δω το παιδάκι πχ να τραγουδάει whole lotta rosie Δηλαδή το Highway to hell σε χάλασε (προσπαθώ να πω ότι δεν τραγούδησε Brian, αλλά Bon)? Επεξεργασμένο 4 Ιουνίου 2021 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δηλαδή το Highway to hell σε χάλασε (προσπαθώ να πω ότι δεν τραγούδησε Brian, αλλά Bon)? κι εγώ προσπάθησα να πω ότι ο Bon Scott είχε μια αλητεία και τσαχπινιά - πονηράδα που δεν θα στην βγάλει κανένα παιδάκι ποτέ . Γι αυτό και έγραψα ότι δεν μπορώ και δεν θέλω να φανταστώ να τραγουδάει ένα whole lotta rosie το highway to hell ας πάει στα κομμάτια , για την ζωή on the road μιλάει μεν , περνάει δε . Και αμφιβάλλω αν καταλαβαίνει και τι τραγουδάει το παιδάκι εντιτ : καταλαβαίνω ότι έτσι όπως έγραψα , φάνηκε σα να μην ξέρω ότι είναι εποχής Σκοτ το τραγούδι . Εγώ το πήγα λίγο...αλλού Επεξεργασμένο 4 Ιουνίου 2021 από Rebel_Of_South "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση