Guru Nikolas Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Καλησπέρα, Για όποιον ενδιαφέρεται πριν λίγους μήνες έδωσα μία συνέντευξη σε έναν Σουηδό, φίλο μου (αλλιώς σίγα. Ποιός θα μου έπερνε συνέντευξη) και βγήκε σήμερα, οπότε την βάζω κι εδώ για όποιον εδιαφέρεται. https://www.pianostreet.com/blog/articles/beethoven-celebration-in-retrospect-11005/ Νικόλας 14 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Μπράβο ρε Νικόλα. Αν έχει σημασία, διάβαζα την συνέντευξη ακούγοντας Bill Evans και Richie Beirach. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2021 Συγχαρητήρια Νικόλα και εις ανώτερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 Νά 'στε καλά παιδιά. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 από το λίγο που άκουσα, μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Βλέπω είναι κι ο αγαπημένος μου Mike Garson ! Μπράβο! εριξα και ένα share για το καλό ! με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 32 λεπτά πριν, dimsonic είπε από το λίγο που άκουσα, μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα! Βλέπω είναι κι ο αγαπημένος μου Mike Garson ! Μπράβο! εριξα και ένα share για το καλό ! Για εσένα που είσαι παλιός ίσως να θυμάσαι ότι τον είχα προσεγγίσει για να εκδόσω έργα του. Λοιπόν έχω το συμβόλαιο στα χέρια και δεν έχω το χρόνο! Ειμαι απαράδεκτος, αλλά θα γίνει μέσα στο 2021 (ελπίζω και εύχομαι)... Θενξ! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 3 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, Nikolas είπε Για εσένα που είσαι παλιός ίσως να θυμάσαι ότι τον είχα προσεγγίσει για να εκδόσω έργα του. Λοιπόν έχω το συμβόλαιο στα χέρια και δεν έχω το χρόνο! Ειμαι απαράδεκτος, αλλά θα γίνει μέσα στο 2021 (ελπίζω και εύχομαι)... Θενξ! είναι αγαπημένος από την εποχή που είχε μαλλιά, και εγώ 16 χρονών με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση