metalash Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Λοιπον στο κουλ εντιτ το κανω κ το ζωντανεψα λιγο.. το θεμα ειναι οτι τωρα εχω θορυβο(χσχσχσσσσχσσσσ) λογικα απο τους μαγνητες(emg85) αλλα κ απο την εξοδο της πεταλιερας.Καρτα εχω την maudio fast track.πρεπει λογικα απο τις ρυθμισεις της πεταλιερας να μειωσω τα db στην εξοδο ε?Οσο για τη καμπινα που μου λες προτιμω την μodern με πριαμπ 5150..:).παω να παιξω με τις ρυθμισεις τωρα.. f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Καλά ο θόρυβος μπορεί να οφείλεται σε πολλούς παράγοντες. Πάντως μείωσε και την έξοδο της πεταλιέρας (περίπου να είναι στην μέση και μετά ανεβοκατεβάζεις έως να σταματήσει). Προσπάθησε όταν παίζεις η κιθάρα να μην κοιτά προς την οθόνη, γιατί θα έχεις θόρυβο από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία της οθόνης (ιδίως αν είναι crt) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalash Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 6 Μαρτίου 2007 Σωστος!! Να και κατι που δε θα σκεφτομουν... f you don't want it you won't do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση