Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Εντάξει, ζωγραφίζετε! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 29 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Κι οχι σαν τους μαεστρηδες που το κραταν στο χερι Εσυ στην τρυπα το βαλες Διπλα στο κ%λ()μερι Κι οταν οι αλλοι πνιγονται Συ στον αφρο θα πλεεις Και σαν ερθουν τα δυσκολα Ανοιγεις το κιουμπεης Κιουμπεης μόνο οι πουστηδοι που είναι μερακλήδες Δουλεύουν για να ελκύουνΕ Λαυρους μουστακαληδες ο ΑνΤρας ο πολαβαρυς μΕ Σόναρ μόνο γράφει Κι έτσι στο τζάμπα δύναται Τα music scores να γράφει 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Αλλιως με τα πλαγκινια του που ολημερις στοιβαζει ανοιγει χιλια τσανελ στριψ κ νιωθει ΚριςΛορντΑλτζι Φωναζει κ η Σιπιγιου Με κρασαρες ρε θειο Ειναι ολα στο κοκκινο Σου φαινεται αστειο? 1 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, billaraskats27 είπε στοιβαζει 3 ώρες πριν, billaraskats27 είπε ΚριςΛορντΑλτζι Θυμίσου να σε κεράσω 4 Β52 όταν βρεθούμε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
musician Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Γιατί να φάω τα νιάτα μου σαν βλάκας στα ωδεία; Μαέστροι και διδάσκαλοι μου φέρνουνε αηδία.. Τα όγδοα, τα τέταρτα, αυτά μου φέρνουν ζάλη Κλειδιά του Φα, κλειδιά του Σολ πόνεσε το κεφάλι.. Σιγά μην κάτσω μια ζωή να μάθω αρμονία κι όσο για την αντίστιξη, μου προκαλεί φοβία. Αφού τα πράγματα ειν’ απλά κι η μουσική είναι μια μια ταμπλατούρα φέρτε μου και σκίστε τα πτυχία.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Ποιηται εκ του προχείρου Είχαν τη μορφή του χοίρου Και στο νοιζ στιχους φκιαναν Και μουσική σπανίως γραφαν 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Μουσικη θελω να φτιαξω Και στο νοιζ ν'ανεβασω Να με κρινεις για τη μιξη Κ να ερθουμε σε ρηξη Κ αν σου ερθει η απορια Αμα εχω ανυδρια Οσα γραφω ειναι σοφα Κ ειναι στο κλειδι του ΦΑ 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Ποιηται εκ του προχείρου Είχαν τη μορφή του χοίρου Και στο νοιζ στιχους φκιαναν Και μουσική σπανίως γραφαν Νίκησε, κλειδώστε το νήμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 36 λεπτά πριν, Alex Raptakis είπε Νίκησε, κλειδώστε το νήμα! Άμα το κλειδώσουνε ασούμε τώρα που νίκησε, εγώ που το 'χα παίξει στοίχημα από που θα πλερωθώ δηλαδής? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Άμα το κλειδώσουνε ασούμε τώρα που νίκησε, εγώ που το 'χα παίξει στοίχημα από που θα πλερωθώ δηλαδής? Αυτός που θα το κλείσει θα μοιράσει τα κέρδη προφανώς. Χρειάζεσαι αποδεικτικό συναλλαγής όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις