Superfunk Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Ali Barout είπε να πάω διακοπές κάτω στην Αμμουδάρα, κάτω στην Αμμουδάρα βρε και πάνω στην ξαπλώστρα μου να πίνω τη φρεντάρα. Και τη φρενταρα μου σαν πΓιω Και γλυκοξαποστασω* Μια παρτιτούρα γρήγορα Θα κάτσω και θα γραπΣω *(άκουΓω πολύ Θ.Μπακαλακο τελευταία) Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2021 από Superfunk 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Καμία αύξηση θα πάρουμε ρε παιδιά? Μόνο για αστροναύτες είναι αυτή η ζωή πια? Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, BassicallyGuitarist είπε Και για 'μένα, ακρίβεια σαν την ταμπλατούρα δεν βρίσκεται στην παρτιτούρα (θέλει να υπο-σημειώσουμε ένα σωρό πράγματα δίπλα στη νότα για να βρούμε ΠΟΙΑ από τις 12 της κιθάρας είναι. Λύθηκε ο γρίφος. Να οι κιθάρες του με τις 12 μι στην ίδια οκτάβα. Επεξεργασμένο 7 Ιουλίου 2021 από Spyros Delta 6 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Και τη φρενταρα μου σαν πΓιω Και γλυκοξαποστασω* Μια παρτιτούρα γρήγορα Θα κάτσω και θα γραπΣω Πάσα στον κενό χώρο! Θα ναι παρτ'τουρα περιττη, Με χίλιες δυο σημειώσεις Που μάταια θα ψηλαφούν Του ήχου τις ζυμώσεις. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Γι αυτό από νωρίς ασχολήθηκα σχεδόν αποκλειστικά με τον αυτοσχεδιασμό 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 5 λεπτά πριν, Ali Barout είπε Πάσα στον κενό χώρο! Θα ναι παρτ'τουρα περιττη, Με χίλιες δυο σημειώσεις Που μάταια θα ψηλαφούν Του ήχου τις ζυμώσεις. Και μια ντουζίνα κοπελιές Κι έπως έχω έξι χορδές Και δώδεκα τις νότες Θα γράψω μύριες άριες Μέχρι να γίνουνε γριές Ακούτε πατριώτες? 1 3 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 8 λεπτά πριν, dimsonic είπε Γι αυτό από νωρίς ασχολήθηκα σχεδόν αποκλειστικά με τον αυτοσχεδιασμό Αφου δεν παιζεις με παρτιτουρες, δεν παιζεις μουσικη.... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ali Barout Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 15 λεπτά πριν, billaraskats27 είπε Και μια ντουζίνα κοπελιές Κι έπως έχω έξι χορδές Και δώδεκα τις νότες Θα γράψω μύριες άριες Μέχρι να γίνουνε γριές Ακούτε πατριώτες? Ε, ρε πιλάρα μας διέλυσες τώρα! Τι λυρισμός, τι αλληγορία! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 εβλεπα πολυ Μουστακα μικρος γι'αυτο 2 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Ιουλίου 2021 45 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αφου δεν παιζεις με παρτιτουρες, δεν παιζεις μουσικη.... παιδιά ας έρθει κάποιος να με βοηθήσει να το περάσουμε...τουλάχιστον σε ταμπλατούρα αυτό που έφτιαξα 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις