fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 2 λεπτά πριν, Jet72 είπε Αν κάνεις τέτοια διάκριση για τους κιθαρίστες και τους μουσικούς, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα σκέφτεσαι για τους ντράμερ........... Τα έγραψα στην προηγούμενη σελίδα 16 ώρες πριν, fusiongtr είπε Στην μουσική, υπάρχουν πέντε διαφορετικές κατηγορίες. 1. Οι μουσικοί 2. Οι ντράμερ (δεν ξέρω νότες αλλά αξίες) 3. Οι τραγουδιάρες (παιδιά σήμερα είμαι κρυωμένη, να το πάμε από ΡΕ αντί ΜΙ. Ξεκινάς ΡΕ και μπαίνει αυτή σε ΜΙ). 4. Τα arranger (το'χω προγραμματίσει, πατάω ένα κουμπί, και πίνω το ποτάκι μου την ώρα που οι άλλοι παίζουν τέσσερα λεπτά κομμάτι). 5. Οι κιθαρίστες (δεν έχει σημασία τι παίζω, αρκεί να παίζω γρήγορα. Σάμπως καταλαβαίνει κανείς τίποτα? Αφού το κοινό μου είναι κυρίως κιθαρίστες). Αυτά τα thread είναι για κιθαρίστες, και πολύ γουστάρω. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, cos_dr είπε Δεν ειναι δηλαδή οι κιθαρίστες μουσικοί? Α...... σύντροφε, εδώ θα τα χαλάσουμε. Μιλάω ως νέος κιθαρίστας. Επειδή είσαι ακόμα ΝΕΟΣ κιθαρίστας είσαι ακόμα ΚΑΙ μουσικός. Όταν παλιώσεις θα ΠΑΨΕΙΣ να είσαι και θα γίνεις και εσύ ακόμα ένας κλαπατσιμπαλιστας Παράτα τα όσο είναι ακόμα νωρίς, σε κάνα χρόνο θα μας λες ότι δεν χρειάζονται οι μαέστροι και οι παρτιτούρες. Έτσι την πάτησα και εγώ, έχω δίπλωμα ανωτέρας στο πιάνο και δεν μπορώ να διαβάσω σε παρτιτούρα ούτε το φουρελιζε από τότε που έμπλεξα με τις telecaster. 25 λεπτά πριν, Jet72 είπε Αν κάνεις τέτοια διάκριση για τους κιθαρίστες και τους μουσικούς, δεν μπορώ να φανταστώ τι θα σκέφτεσαι για τους ντράμερ........... Οι καλύτεροι φίλοι του ανθρώπου. Επεξεργασμένο 5 Ιουλίου 2021 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Τελικά, η μουσική είναι όπως την οδήγηση. Υπάρχουν οι γραμμές και οι σημάνσεις για να καθοδηγούν, αλλά ο οδηγός καλείται να πάρει τον δικό του δρόμο, εντός των επιτρεπτών ορίων. Βέβαια, οι ομορφιές κρύβονται σε κάτι χωματόδρομους... Και ομιλώ σαν διπλωματούχος οδηγός... 2 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jet72 Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Και μετά θα πούμε για το πόσα ωδεία ΔΕΝ έχει τελειώσει ο ΒΒ King κλπ. Έτσι είναι, έτσι είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Αυτος παλι ποιος ειναι; 1 Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 11 λεπτά πριν, Vartanis είπε Αυτος παλι ποιος ειναι; Δεν το κΣερω. Αρίωνα έχει πάρει? 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 12 λεπτά πριν, Superfunk είπε Αρίωνα έχει πάρει? Τι είναι αυτό? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 28 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τι είναι αυτό? https://el.m.wikipedia.org/wiki/Μουσικά_Βραβεία_Αρίων 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 55 λεπτά πριν, Vartanis είπε Αυτος παλι ποιος ειναι; Γνωστος μαεστρος του προηγουμενου αιωνα Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, fusiongtr είπε Τα 'παμε αυτά φίλως. Εσύ είσαι νέος ακόμα. Όταν μεγαλώσεις να πιάσεις τα πλήκτρα. Τα Πλήκτρα δεν πιάνονται. Πιέζονται με τα ΔΑΚΤΥΛΑ. Οταν μεγαλώσω θα γίνω μαέστρος. 1 ώρα πριν, Superfunk είπε Παράτα τα όσο είναι ακόμα νωρίς, Εγώ ΠΑΣΟΚ γεννήθηκα, ΠΑΣΟΚ θε να πεθάνω. Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις