dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, Dr. No είπε Ε ναι, φυσικά. Οι ιλουμινάτι του νόιζ ποιον θα επελεγαν για μοντ? είναι τυχαίο που ο μπιλ παίζει με τέλε? δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν με ρώτησε κανείς... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Alex Raptakis είπε ΤΙ??? ΑΛΗΘΕΙΑ? Ναι ναι, άσε. Ζούμε στη δικτατορία των τέλε. Τυχαία είναι όλα? Χουντοτελέοι μας κυβερνάνε ps. πολιτικά σχόλια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Ευχαριστώ πολύ το lobby των Τελεκαστεράκηδων, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, δεν τη θεωρώ δεδομένη και την παίρνω πολύ σοβαρά. Η αλήθεια είναι πως βρίσκομαι στο noiz περίπου τη μισή μου ζωή, έχω ζήσει καταστάσεις κυρίως ως παρατηρητής και μέσα σε εποχές με εντάσεις, συγκρούσεις, συχνά κλειδώματα, κλπ και ευτυχώς μπορώ να πω ότι δεν τα βλέπουμε συχνά αυτά τα πράγματα. Ένας λόγος για αυτό είναι και η καλή δουλειά των mods, που ελπίζω να κάνω κι εγώ με τη σειρά μου. Ελπίζω να μην αδικήσω κανέναν, αλλά αν οποιοσδήποτε νιώσει κάτι τέτοιο, να ξέρει ότι μπορεί να μου στείλει προσωπικό μήνυμα ανά πάσα στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι τον Γιάννη αλλά και εσάς για τα καλά σας λόγια. ΜΟΝΟ ΤΕΛΕ, εεε ΜΟΝΟ ΝΟΙΖ 7 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Καλή αρχή καλό καλή δύναμη Bill. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, dimsonic είπε "δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν με ρώτησε κανείς..." Δήλωσε ο υπαρχηγός της σέχτας των tele-influencers. 3 λεπτά πριν, mpamps είπε Καλή αρχή καλό καλή δύναμη Bill. Εμ βέβαια, κι εσύ πήρες Tele πρόσφατα. Τώρα εξηγούνται όλα. Επεξεργασμένο 28 Μαΐου 2021 από fusiongtr 2 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Ευχαριστώ πολύ το lobby των Τελεκαστεράκηδων, τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει, δεν τη θεωρώ δεδομένη και την παίρνω πολύ σοβαρά. ΜΟΝΟ ΝΟΙΖ Ελπίζω να μην σε "έριξε" με κάτι λιγότερο από μεζονέτα στα Κιούρκα o Admin.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δήλωσε ο υπαρχηγός της σέχτας των tele-influencers. ως απόδειξη ότι η σχετα δεν λαμβάνεται υπόψη. Είναι ά-σχετη δηλαδή με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, cigaret13 είπε Ελπίζω να μην σε "έριξε" με κάτι λιγότερο από μεζονέτα στα Κιούρκα o Admin.... Ή ίσως με μια ακόμα Tele .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ή ίσως με μια ακόμα Tele .... Αυτό θα ήταν ιδανικό, αν ακούει κανείς... 2 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 OP Administrator Share Δημοσιευμένο 28 Μαΐου 2021 Δυστυχώς, Tele δεν στοκάρουμε. Είναι ελαττωματικές. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση