cos_dr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, Superfunk είπε Ο Χρυσοχοιδης πάντως είναι ΠΑΣΟΚ, αυτό είναι κατατσεκαριΖμενο ρώτα και τον @cos_drπου έχει την φώτο του Αντρέα πάνω από το απόδεΦτηριο του, θα στο επιβεβαιώσει Ο Χρυσοχοϊδης έχει δουλειά τώρα γιατί έχει αυξηθεί η εγκληματικότητα, ετοιμάζουν τα συνδικάτα φασαρίες και ψάχνει και τους δολοφόνους του ΚΑΡΑΪΒΑΖ και της κοπέλας στα γλυκά νερά. Είχε και τα μέτρα της πανδημίας. Αφήστε τον να ανασάνει λίγο, να είμαστε και λίγο άνθρωποι. Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, δεν έχουν μαγικό ραβδί. χααχαχαχαχαχαχαχαχ 1 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι? Οι εχθροί. Αλλά μην ανησυχείς, θα τους φτιάξουμε εμείς. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
Spyros Delta Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 OP Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Tamtam είπε Και μπράβο είπα, που έβαλες το κομμάτι. Τι τόνος είναι αυτός? Ρίο μάρε? Δεν κατάλαβες τίποτα. Δεν σε είπα τίποτα από όλα αυτά. Αν θεωρείς ότι σε έιπε κάποιος κομματόσκυλο, ζήτα τα ρέστα από τον Χαρίλατρον. Μόνο εκε΄νος παραδέχτηκε ότι το κομμάτι είναι κομματικό. Όλοι οι άλλοι το έστριψαν αλλά γαλλικά. Και φυσικά κανείς δεν ασχολείται με τον κανονισμό του φόρουμ κύριε Σπύρο. 8 ώρες πριν, Tamtam είπε Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα αγνοηθεί και αυτό το report μου περί πολιτικών θεμάτων στο Noiz και ότι θα διαγραφεί το συκοφαντικό αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποστ. Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Όχι με τον υποκινούμενο όχλο των social media. 8 ώρες πριν, Tamtam είπε Εντάξει μετά και από αυτό απαιτείται να κατέβει αυτή η χυδαία ανάρτηση. 8 ώρες πριν, Tamtam είπε Παιδιά, δεν είμαστε κριτικοί τέχνης εδώ. Στο σπίτι μου κι εγώ μπορεί να ακούω αντάρτικα. Δεν θα κάνω πλύση εγκεφάλου όμως σε κανέναν στο φόρουμ. Ούτε για τις διεκδικήσεις των καλλιτεχνών θα γράψω ούτε για θέματα πολιτισμού - δεν είμαστε πολιτικό γραφείο κανενός κόμματος. Το ότι αυτό το κομμάτι το αναπαράγουν όλοι οι αναρχοάπλυτοι, δε σημαίνει και ότι πρέπει να βρει θέση στο Νοιζ. Δεν είναι σαν το "μαμά" και το murmur trap, μην τα συγχέουμε. 16 λεπτά πριν, Tamtam είπε Είναι κομματικό; Μέσα! (το επιβεβαιώνει και ο χαρίλατρον). Δεν είναι; Δεν είναι (κι ας το πουσάρουν κομματικοί μηχανισμοί). Παρεξηγθηκες κιολας? Μερικες μονο απο τις προσβολες σου. Εκτος κι αν εχεις το ακαταλογιστο και δεν ξερεις τι γραφεις, οπως το οτι κανεις λαικ και ριπορτ μαζι. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από Spyros Delta Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Αγάπα τον τον φίλο σου με τα ελαττώματά του. 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
Superfunk Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, cos_dr είπε Αφήστε τον να ανασάνει λίγο, να είμαστε και λίγο άνθρωποι. Και οι πολιτικοί άνθρωποι είναι, δεν έχουν μαγικό ραβδί. χααχαχαχαχαχαχαχαχ Άρχισες πάλι τις μαλακιες και δεν θα σε ψηφίσει κανείς. Θα λες ΜΟΝΟ αυτά που θέλει να ακούει ο λαΓος,κουβέντα παραπάνω .. (και ΓΛΥΨΕ τον και λίγο ρε φίλε φλώρος είσαι?). Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/
cos_dr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, Superfunk είπε Άρχισες πάλι τις μαλακιες και δεν θα σε ψηφίσει κανείς. Θα λες ΜΟΝΟ αυτά που θέλει να ακούει ο λαΓος,κουβέντα παραπάνω (και ΓΛΥΨΕ τον και λίγο ρε φίλε φλώρος είσαι?). Εγώ με τον λαό είχα, έχω και θα έχω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ 1 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ
fusiongtr Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Tamtam είπε Αυτοί που μου είπες ότι τελικά "εννούσαν κάτι άλλο". Κάτι παιδιά δεν τα ξέρεις. Ποιος ο Yameth (μόνο γι' αυτόν το είπα). Και ναι, πιστεύω ότι ο Yameth όταν μιλούσε για κομματικές ατζέντες δεν μιλούσε για το κομμάτι. Αυτός είναι "όλοι οι άλλοι"? Τεσπα, πάμε για παράταση στον τελικό, και αν τελικά έρθει, καλό είναι να μην την χάσω για να ξαναγράφω τα ίδια που αρνείσαι πεισματικά να καταλάβεις (το κίνητρο δεν ξέρω) τόσες σελίδες τώρα. Νομίζω ότι όλοι έχουμε πια καταλάβει ότι όλα αυτά τα γράφεις επί τούτου. Αν μας έλεγες και τον λόγο (τον πραγματικό λόγο) θα ήταν καλά. Επεξεργασμένο 26 Μαΐου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
TamTam Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, Spyros Delta είπε Το Noiz είναι σελίδα ειδικού περιεχομένου. Ασχολείται με την μουσική και την τεχνολογία της. Όχι με τον υποκινούμενο όχλο των social media. Δεν ισχύει; Είναι λόγια του yameth 2 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε το συκοφαντικό αυτό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ποστ. Ο σουπερφανκ έγραψε χειρότερα, θέλεις να τα βρω; 3 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Δεν θα κάνω πλύση εγκεφάλου όμως σε κανέναν στο φόρουμ Συγνώμη που δεν ανεβάζω 12 λεπτα για τη Θάτσερ και για τον κόκκινο στρατό. Ελπίζω να μην ενοχλώ κανέναν. 1
Ali Barout Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Εγώ πάντως θεωρώ ότι το θέμα είναι οκ και δεν παραβιάζει τους όρους χρήσης. Άλλα παραδείγματα: Λινκ στον ύμνο του ολυμπιακού παναθηναϊκού αεκ παοκ κ.α. δεν είναι συζήτηση αθλητικών. Λινκ στο ρεμπέτικο "αχ να μουνα τι να μουνα η γυρα του φουστανιού σου να έσκυβα να έβλεπα την τρύπα κτπ" δεν είναι συζήτηση πορνογραφίας. Λινκ στο παιδί θάμα δεν είναι κακό να πίνεις κανα ρο που και που, δεν είναι συζήτηση υπερ των ναρκωτικών. Γνώμη μου. 1
TamTam Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 Δημοσιευμένο 26 Μαΐου 2021 2 λεπτά πριν, cos_dr είπε Εγώ με τον λαό είχα, έχω και θα έχω ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΙΑΣ Τον ΛαΓό τον χρυσαυγίτη εννοεί νομίζω
Προτεινόμενες αναρτήσεις