anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 ρε παλικαρια θελω να ζητησω τη γνωμη σας.... :? αυτη τη στιγμη στο μπασο μου εχω τους μαγνητες της b.c.rich ... που εχουν αρκετα καλο ηχο... για να σας δοσω να καταλαβετε εμφανισιακα ειναι ολοιδοι με τους emg ... τωρα στον ηχο ποσο μεγαλη διαφορα θα εχουν??? αξιζει να δοσω 200ε για να αλλαξω και τα δυο ζευγαρια απο μαγνιτες??? :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panagiotis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 γιατί να αλλάξεις; Βass is a state of mind... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Αν κρίνω από τους bcrich της κιθάρας μου, τότε θέλουν σουτ! "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 δεν ειμαι σιγουρος αν θα αλλαξω.... αμα ομως οι emg εχουν καλυτερο ηχο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Αν κρίνω από τους bcrich της κιθάρας μου' date=' τότε θέλουν σουτ![/quote'] τι κιθαρα εχεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 7χορδη warlock "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SamTheRipper Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Σόρρυ που ξεφεύγω από το θέμα αλλά boukaw ΤΣΑΚΙΣΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ UPLOAD ΤΩΩΩΩΩΩΡΑ ευχαριστώ:wink: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 7χορδη warlock ξερεις πως λεγοντε οι μαγνητες σου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Της bcrich είναι. Τώρα ποιοι ακριβώς δεν ξέρω. Παρόλα αυτά είναι για πέταμα. Τους συγκρίνω με τους dimarzio της ibanez ps1011 που έχω. "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαρτίου 2007 Της bcrich είναι. Τώρα ποιοι ακριβώς δεν ξέρω. Παρόλα αυτά είναι για πέταμα. Τους συγκρίνω με τους dimarzio της ibanez ps1011 που έχω. οντως υπαρχουν καλυτεροι μαγνητες...το θεμα ειναι αν αξιζει να δωσω τοσα λεφτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση