Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 www.musica-ferrum.com Ο λόγος που αναφέρω την καινούρια ιστοσελίδα δεν είναι μόνο γιατί είμαι περήφανος, αλλά επίσης γιατί την έφτιαξε με πολύ μεράκι και γνώση, ο Ηλίας Αυδίκος, αλλιώς γνωστός ως elavd, εδώ στο noiz! Ειμαστε γνωστοί από τα Γιάννενα, και όταν είδα ότι κάνει τόσο καλή δουλειά, φυσικά του ζήτησα να φτιάξει την καινούρια σελίδα, και πέτυχε ΔΙΑΝΑ! Καινούρια έργα, συνεργασία με τον μεγαλύτερο διανομέα μουσικών βιβλίων, κλπ... 4 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Πολύ όμορφο το όλο site, μοντέρνο, γρήγορο και αρκετά καλοσχεδιασμένο! Μου αρέσει που υπάρχουν φίλτρα όλων των ειδών και που εξαφανίζονται όταν δεν υπάρχει κάτι αφού κάνεις μια επιλογή. Ωραίο και ευκολοδιάβαστο font, και γενικά όλα είναι σε αρμονία. Λίγο Nitpicking από μένα, με αγάπη πάντα! - Θα ήταν καλό να υπήρχε και αριθμός αποτελεσμάτων προτού πατήσεις ένα φίλτρο. Παράδειγμα από το skroutz: - Στο menu bar, εγώ το Catalog θα το έβαζα να είναι πρώτο (τέρμα αριστερά) και το About δίπλα από το Contact Us (δεξιά). - Αφού κλικάρεις ένα βιβλίο, νομίζω όλα είναι πολύ μεγάλα σε διαστάσεις, με αποτέλεσμα να πρέπει να scrollάρεις πολύ για να φτάσεις στο τέλος της σελίδας. Θα το προτιμούσα να έχει λιγότερο spacing και να ήταν όλα λίγο πιο μικρά. - Δε μου αρέσει η εικόνα-banner στο Contact Us. Είναι κάπως χαμηλής ανάλυσης και φαίνεται το upscaling. - Το instagram icon φαίνεται να μη κάνει σωστό redirect σε κάποιο instagram profile, αλλά φαντάζομαι ότι μάλλον επειδή δεν έχει δημιουργηθεί ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Αλέξανδρε, Να είσαι καλά. Τα στέλνω όλα στον Ηλία για σχολιασμό και περαιτέρω δουλειά ίσως! :) Το παιχνίδι, περιμένω το νέο build με τα καινούρια γραφικά! ^_^ 1 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Καλησπέρα κι από μένα! Ευχαριστώ πολύ για το feedback Αλέξανδρε και τα καλοδεχούμενα σχόλιά σου ;) 1 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση