gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 28 λεπτά πριν, Dr. No είπε https://www.ikea.gr/en/products/chairs/desk-chairs/office-chairs-on-castors/jarvfjallet-swivel-chair/20363599 https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/jarvfjallet-peristrefomeni-karekla-me-mpratsa/99275632 Τωρα που το συζητατε, θυμηθηκα οτι και εγω χρειαζομαι μια και συντομα. Αραγε, ποσα κιλα αντεχουν αυτες της ikea? Η πλατη με ανησυχει, καθως στηριζεται σε 3 βιδες. Σαν σχεδιο ειναι αυτο που ψαχνω και εγω. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 10 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Αραγε, ποσα κιλα αντεχουν αυτες της ikea? Tested for: 110 kg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 19 Μαΐου 2021 Το καμπυλωτο σιδερο πλατης ειναι ακαμπτο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Εγώ παίρνω καρεκλίτσα από το καθιστικό και βάζω μαξιλάρι από πίσω και είμαι σούπερ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Μιας και αναφερθηκαν οι IKEA, εχω 3 χρονια τωρα μια MARKUS (παρομοιο μοντελο στην ιδια τιμη με την JARVFJALLET) και εχει βγει εξαιρετικη. Κυριολεκτικα ξημεροβραδιαζομαι πανω της και δεν εχει βγαλει κανενα προβλημα, και ειμαι και 110 κιλα...στα καλα μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
p0k0 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Μακρυα απο προιοντα που εχουν την λεξη Gaming στην περιγραφη. Ειδικοτερα απο αυτα που δεν εχουν αμεση σχεση με το gaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WrTsXxx Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Στις 19/5/2021 στις 9:55 ΜΜ, Alex Raptakis είπε Πάρτε μια Herman Miller και τέλος. Καλές για γραφείο αλλά όχι για κιθάρα. Στις 19/5/2021 στις 9:44 ΜΜ, Dr. No είπε https://www.ikea.gr/en/products/chairs/desk-chairs/office-chairs-on-castors/jarvfjallet-swivel-chair/20363599 https://www.ikea.gr/proioda/karekles/karekles-grafeiou/trohilates-karekles-grafeiou/jarvfjallet-peristrefomeni-karekla-me-mpratsa/99275632 Την περασμένη εβδομάδα πήγα ΙΚΕΑ και δοκίμασα τις καρέκλες αλλά απογοητεύτηκα. "Δεν τις φτιάχνουν όπως παλιά". Εχω μια καρέκλα ΙΚΕΑ που είναι βολική και με έχει αντέξει εδώ και 8 χρόνια. Αν έβγαινε ακόμα εκείνο το μοντέλο, θα την ξανα αγόραζα. Οι καινούριες δε μου φάνηκαν ούτε βολικές ούτε εφαμιλλης ποιότητος. φβ/snoozeloop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, WrTsXxx είπε Την περασμένη εβδομάδα πήγα ΙΚΕΑ και δοκίμασα τις καρέκλες αλλά απογοητεύτηκα. "Δεν τις φτιάχνουν όπως παλιά". Εχω μια καρέκλα ΙΚΕΑ που είναι βολική και με έχει αντέξει εδώ και 8 χρόνια. Αν έβγαινε ακόμα εκείνο το μοντέλο, θα την ξανα αγόραζα. Οι καινούριες δε μου φάνηκαν ούτε βολικές ούτε εφαμιλλης ποιότητος. Ναι. Ξέρεις τι? έχω διαβάσει σε φόρουμς να εκθειάζουν πολλοί ένα συγκεκριμένο μοντέλο και σε κάποιον να μην του άρεσε. Αν ήταν να δώσω 200 ευρώ για καρέκλα φυσικά θα προτιμούσα να τη δοκιμάσω πρώτα. Φαντάσου εγώ τώρα έχω μία από το Jysk που είχα πάρει 40 ή 45 ευρώ, την έχω 2-3 χρόνια, κάθομαι πολλές ώρες και ακόμα δεν έχει κάποιο πρόβλημα. Και τα μπράτσα της δεν με ενοχλούν πολύ όταν παίζω. Οπότε νομίζω το ιδανικό και ειδικά όταν πρόκειται να σκάσει κάποιος πολλά λεφτά, να δοκιμάζει πρώτα. Και θα συμπληρώσω ότι η ιδανική καρέκλα για κάποιον μπορεί να κρύβεται και στα πολύ φθηνά μοντέλα που συνήθως σνομπάρουμε Επεξεργασμένο 21 Μαΐου 2021 από Dr. No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Εγω πήρα πέρσι απο το ΙΚΕΑ την LANGFJALL. Μου αρέσουν οι λιτές γραμμές και δεν θελω προσκέφαλο. Δεν έχει μπράτσα και είναι λογικό αν θες να παίξεις κιθάρα. Ετσι κι αλλιως τα μπράτσα είναι χρήσιμα όταν αράζεις και συνήθως εγω προτιμώ τον καναπέ γι αυτό. Δεν μου έλειψαν ποτέ. Το χέρι έτσι κι αλλιως είναι πάνω στο γραφείο με ποντίκι και πληκτρολόγιο. Είμαι 88 κιλά αλλά αισθάνομαι βαρύς μιας και κουνιέμαι και κάθομαι ανορθόδοξα πολλές φορές. Η καρέκλα λέει "ελεγμένο για 110 kg" και δίνει και 10 χρόνια εγγύηση. Δεν ξέρω... αλλά για να το λένε αυτοί ίσως και να ισχύει. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, yameth είπε Είμαι 88 κιλά αλλά ... σκοπευω να αδυνατισω (νομιζα θα εγραφες) 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση