Προς το περιεχόμενο

Μουσική στο αυτοκινητο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειμαι σε αναζητηση πηγης αυτοκινητου να ακουμε κ εκει τη μουσικη που μας αρεσει γιατι πλέον τα ραδιόφωνα εχουν γινει φουλ αδιάφορα! Θελω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι ψιλοασχετος! Απαραιτητα Bluetooth για αναπαραγωγη μεσω smartphone (spotify κλπ.)! Συμβατο με android! Δε με απασχολει να παίρνει cd ,γυρω στα 100€! Οποια βοηθεια ευπρόσδεκτη! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσιευμένο (επεξεργασμένο)

https://www.skroutz.gr/s/16039222/Pioneer-MVH-S410BT-με-Bluetooth.html#description

Πρόσεξε μην πέσεις στην λούμπα του φθηνού!  Εντάξει γράφεις για 100 Eu, αλλά λέμε τώρα...

Κάτω από 50-60 Eu και σε μάρκες μ'έκαψες, δεν ακούγονται....

Επεξεργασμένο από cigaret13
  • Like 1
  • Συμφωνώ 1

13 λεπτά πριν, cigaret13 είπε

https://www.skroutz.gr/s/16039222/Pioneer-MVH-S410BT-με-Bluetooth.html#description

Πρόσεξε μην πέσεις στην λούμπα του φθηνού!  Εντάξει γράφεις για 100 Eu, αλλά λέμε τώρα...

Οχι σε καμια περιπτωση δε παω σε noname και πολυ φθηνο! Αν αξιζει ανεβαινω κ λιγο!

• Συμφωνώ 1

• Yannis Methenitis changed the title to Μουσική στο αυτοκινητο
18 ώρες πριν, cigaret13 είπε

Όχι πάντα.

Εγώ πήρα ένα ... νονειμ και είναι άψογο.

Και στον ήχο και στις κλήσεις.

(έχει και usb και aux in και SD card, αλλά προτιμω να παίζω μουσική από το τηλέφωνο bluetooth)

Απλά δεν είναι πολλά βατ (4x25).

Προσωπικα, δεν θέλω και δεν αντεχω πιο δυνατά στο αυτοκίνητό.

Το συνδύασα βέβαια με σχετικα καλά ηχεία και vfm Hertz Dieci System DSK 130.3 για εμπρος και τα Hertz DCX 130.3 για τις πίσω πόρτες και με καλό media player (foobar2000) στο τηλέφωνο.

Προσωπικά είμαι ευχαριστημένος και από ευκρίνεια και από όγκο και από ενταση και δεν χρειάστηκε έξτρα ενισχυτής ή sub. 

Αν μπορείς γενικότερα να βάλεις οβαλ μεγάφωνα στην εταζερα,(πχ τα Hertz Dieci Coax DCX 690.3) αντί για στρογγυλα στις πίσω πόρτες, θα κερδίσεις παντως πολύ σε όγκο και μπάσο.

Το όλο εγχείρημα, πηγή, 4 μεγάφωνα, πρόσοψη/fascia και τοποθέτηση των μεγαφώνων σε κορυφαίο τεχνικό (AlfaSound, Nikos Konstantinidis) κόστισε 173€ !!!.

(την πηγη την τοποθετησα πανευκολα μονος μου και την δοκιμασα λειτουργικα με τα μαμισια ηχεια για λιγο καιρο - καμία σχέση ο ήχος με τα καινούργια ηχεία)

Κριτική και review έχω κάνει εδώ https://www.skroutz.gr/s/20636836/Osio-ACO-4530UBT-με-Bluetooth.html#reviews

Και εδώ έχω κάνει ένα βίντεο

Επεξεργασμένο από Spyros Delta

• Guru

Παιδιά θα με σώσετε!

Έχω ένα σχετικά παλίο Nissan Micra. Έχει bluetooth το καημένο αλλα ΜΟΝΟ για κλήσεις.

Έιχα ΣΤΗΝ Αγγλία νεότερο μοντέλο που είχε το ίδιο, ΑΛΛΑ με bluetooth για μουσική, κλπ. ΤΕΛΕΙΟ.

Εδώ τι μπορώ να βάλω; Το αυτοκίνητο έχει κάποια κουμπάκια στο τιμόνι που έχω συνηθήσει να τα χρησιμοποιώ (μπρος πίσω, ένταση, τηλέφωνο, κλπ).

Αν αγοράσω κάτι τέτοιο, ποιός θα μου το βάλει; Κανείς απο σας; Παιδιά κερνάω μπύρες αν είναι... χαχαχα

1 ώρα πριν, Nikolas είπε

Παιδιά κερνάω μπύρες αν είναι... χαχαχα

Εγώ δεν ξέρω να το κάνω, αλλά αν ήξερα .... είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει οικονομικά να κεράσεις μπύρες από το να πληρώσεις επαγγελματία?

Επεξεργασμένο από fusiongtr
  • Χαχα 1

Freud-Σαντές

Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG

• Guru
6 λεπτά πριν, fusiongtr είπε

Εγώ δεν ξέρω να το κάνω, αλλά αν ήξερα .... είσαι σίγουρος ότι σε συμφέρει οικονομικά να κεράσεις μπύρες από το να πληρώσεις επαγγελματία?

Εσένα ειδικά που μου έχεις λείψει, μπαγάσα ναι... χαχαχαχα

• Χαχα 1

22 ώρες πριν, cigaret13 είπε

Τελικα πηρα το 420 που ειναι πιο καινουριο κ λιγο φθηνοτερο.. δε ξερω πως γινετε!!! 

• Like 1

3 ώρες πριν, Nikolas είπε

Παιδιά θα με σώσετε!

Έχω ένα σχετικά παλίο Nissan Micra. Έχει bluetooth το καημένο αλλα ΜΟΝΟ για κλήσεις.

Έιχα ΣΤΗΝ Αγγλία νεότερο μοντέλο που είχε το ίδιο, ΑΛΛΑ με bluetooth για μουσική, κλπ. ΤΕΛΕΙΟ.

Εδώ τι μπορώ να βάλω; Το αυτοκίνητο έχει κάποια κουμπάκια στο τιμόνι που έχω συνηθήσει να τα χρησιμοποιώ (μπρος πίσω, ένταση, τηλέφωνο, κλπ).

Αν αγοράσω κάτι τέτοιο, ποιός θα μου το βάλει; Κανείς απο σας; Παιδιά κερνάω μπύρες αν είναι... χαχαχα

Νομιζω οτι αν αλλαξεις πηγη δε θα συνεργάζονται τα κοντρολ του τιμονιου!

• Συμφωνώ 1

5 ώρες πριν, Nikolas είπε

Παιδιά θα με σώσετε!

1 ώρα πριν, marioG542 είπε

Νομιζω οτι αν αλλαξεις πηγη δε θα συνεργάζονται τα κοντρολ του τιμονιου!

Ισχυει αυτο που σου λεει ο Μαριος, αλλα αν εισαι διατεθιμενος να σκασεις καμια 50αρα επιπλεον (αναλογα την προελευση κλπ), υπαρχει μια εταιρεια (connects2) στην Αγγλια που βγαζει καποιες ειδικες φισες, που κανουν τα κοντρολ να συνεχιζουν να λειτουργουν και με αλλες πηγες.

Τουλαχιστον για το δικο μου αυτοκινητο βγαζουν, οποτε νομιζω θα βγαζουν και για αλλα. (πχ https://www.ebay.com/itm/Steering-Wheel-Stalk-Control-Interface-Adaptor-Lead-For-RENAULT-Megane-2000-2005-/350512553155?_trksid=p2349526.m4383.l4275.c10#viTabs_0)
https://connects2.com/Product/ProductItem/CTSRN003#
Ολα
https://connects2.com/products

Ομως δεν τα αγορασα γιατι μου ειναι περιττα πλεον με το κοντρολ που εχω απο το τηλεφωνο και απο την πηγη.
Νομιζω δεν αξιζει ο κοπος και το χρημα.

Η τoποθετηση μπορει αναλογα το αυτοκινητο και την πηγη που θα συνδεθει, να ειναι πανευκολh εως πανδυσκολh. Εμενα απλα εβγαλα τις φισες απο το παλιο στερεο και τις εβαλα στο νεο και λειτουργησε. Το μονο θεμα ηταν να βρω ενα ανταπτορα για την κεραια (1 ευρω), (το βρηκα ευκολα) και την προσοψη (fascia 9€) που την βρηκα δυσκολα. Η τοποθετηση τους ευκολη.
Αν τωρα δεν κανουν οι φισες του παλιου στερεο στο κανουριο και θελει ανταπτορες, θελει ψαξιμο.
Εμενα μου εφαγε ωρες ψαξιμο μεχρι να καταλαβω απλα .... οτι δεν χρειαζεται ανταπτορες ? .
Ακομα κι αν δεν χρειαζεται ανταπτορες, μπορει να θελει αντιστροφη σε καποια καλωδια (κοψιμο κολλημα με κολλητηρι κλπ), γιατι αλλιως χανει τις μνημες στο ραδιοφωνο οταν σβηνεις το κινητηρα. κλπ
Υπαρχουν θεματακια. Δεν ειναι παντα απλο.
Ημουν απλα τυχερος και με 16 ευρω (σε προσφορα) πηρα μια αρκετα καλη πηγη που λειτουργησε αμεσως plug n play χωρις πολλα πολλα.

Σου προτεινω λοιπον να πας σε ενα σωστο επαγγελματια (οπως ο Κωντσαντινιδης στην Alfa Sound Λ. Αργυρουπολεως) με το αυτοκινητο σου, να του πεις τις απαιτησεις και το μπατζετ σου και να σου πει τις καλυτερες επιλογες και να σου κανει και την εγκατασταση. (απο μια ερευνα αγορας που εκανα, μου εδωσε τιμη 30% κατω απο αλλους, που δεν εχουν και την φημη του και μου εκανε αψογη δουλεια. Ειναι ψειρας. Αυτος μου προτεινε και το media player foobar2000 που μου  εδωσε 50% πανω αποδοση στον ηχο και στο κοντρολ, οπως και αλλα Tips και συμβουλες.
Και δεν με ηξερε καν. Πρωτη φορα πηγαινα στο μαγαζι του)

Επεξεργασμένο από Spyros Delta

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου