metallica21 Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Γεια σας παιδια....τελευταια παιζω μεσω pc με guitar rig!πρωτη ερωτηση...αν ξερετε καποιο αλλο δωρεαν προγραμμα ππυ να υπερτερει το guitar rig κ δευτερο...μπορω να συνδεσω ενα bossds1 που εχω αναμεσα σε κιθαρα και καρτα ηχου και μα λειτουργει κανονικα στο pc?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alex Raptakis Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2021 Το Guitar Rig είναι σίγουρα αρκετά γνωστό. Άλλα που γνωρίζω εγώ είναι: - AmpliTube - BIAS FX / Amp - Helix Native - Συλλογές από NeuralDSP, όπως Fortin, Archetype (Signature amps), Soldano, Granophyre. Φαντάζομαι και άλλα πολλά που δε τα ξέρω. Υπάρχουν πάρα πολλά και μπορείς να τα ψάξεις με τον όρο "Amp Simulator". Εγώ προσωπικά χρησιμοποιώ το Archetype: Nolly. Εξαρτάται από το τι θες - αν θες να είναι πολύ ευέλικτο ή πολύ συγκεκριμένο, φθηνό ή ακριβό, κτλ. Για το πετάλι στην κάρτα ήχου, ναι μπορείς, αλλά το σήμα γίνεται λίγο περίεργο οπότε μπορεί να έχεις διαφορετικό αποτέλεσμα. Ίσως κάποιος άλλος εδώ να μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 10 ώρες πριν, metallica21 είπε αν ξερετε καποιο αλλο δωρεαν προγραμμα ππυ να υπερτερει το guitar rig Όχι, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Μαΐου 2021 τα amplitube, bias fx που προαναφέρθηκαν είναι εξ ίσου καλά σε δωρεάν εκδόσεις. Προσωπικά δεν μου αρέσει κανένα σε δωρεάν έκδοση. όπως λενε οι αμερικάνοι there is no such thing as a free lunch με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση