Spyros Delta Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2021 6 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 Δασκάλα: "Να έρθετε ένας-ένας στον πίνακα και να γράψετε τι σας τρομάζει περισσότερο, και μετά θα το συζητήσουμε". - Κωστάκης: Οι λυκάνθρωποι - Ματούλα: Το σκοτάδι - Αρθούρος: Η ματαιότητα της ύπαρξης και ο αμείλικτος χρόνος που μας οδηγεί στην αναπόφευκτη μετάβαση από την ύπαρξη στην ανυπαρξία. - Κατερίνα: Ο Αρθούρος 8 Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Haris είπε Δασκάλα: "Να έρθετε ένας-ένας στον πίνακα και να γράψετε τι σας τρομάζει περισσότερο, και μετά θα το συζητήσουμε". - Κωστάκης: Οι λυκάνθρωποι - Ματούλα: Το σκοτάδι - Αρθούρος: Η ματαιότητα της ύπαρξης και ο αμείλικτος χρόνος που μας οδηγεί στην αναπόφευκτη μετάβαση από την ύπαρξη στην ανυπαρξία. - Κατερίνα: Ο Αρθούρος Εμένα πάντως με τρομάζει η Κατερίνα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 16 Σεπτεμβρίου 2021 Εναρμόνιοι δίδυμοι 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 19 ώρες πριν, fusiongtr είπε Εμένα πάντως με τρομάζει η Κατερίνα. Γιατί βρε Στράτε; Επειδή σκιάχτηκε το οχτάχρονο από τις υπαρξιακές πίπες του μικρού Σοπενχάουερ; Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 14/9/2021 στις 1:32 ΜΜ, Jazzjoker είπε this happens to me all the time..... ε παραδέξου το ότι υποσυνείδητα θες ένα σόλο μπασο... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, Haris είπε Γιατί βρε Στράτε; Επειδή σκιάχτηκε το οχτάχρονο από τις υπαρξιακές πίπες του μικρού Σοπενχάουερ; Επειδή την τρομάζει αυτός που λέει την αλήθεια, κι ας μην την καταλαβαίνει αυτή. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Εντάξει Αρθούρε, δεν σε είπαμε και καμπούρη! 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, fusiongtr είπε Επειδή την τρομάζει αυτός που λέει την αλήθεια, κι ας μην την καταλαβαίνει αυτή. Ή επειδή την καταλαβαίνει και δεν ψήνεται, παιδάκι του δημοτικού, να αποκτήσει υπαρξιακές αγωνίες. "Έχω μια ζωή μπροστά μου λέμε. Θα αρχίσω να ανησυχώ μετά τα 50". Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 24 λεπτά πριν, Haris είπε Ή επειδή την καταλαβαίνει και δεν ψήνεται, παιδάκι του δημοτικού, να αποκτήσει υπαρξιακές αγωνίες. "Έχω μια ζωή μπροστά μου λέμε. Θα αρχίσω να ανησυχώ μετά τα 50". Αν είναι έτσι, με τρομάζει ακόμη περισσότερο. Παιδάκι του δημοτικού με τέτοια συνειδητότητα ... Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση