Kanimothrios Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 fb.mp4 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Και εσείς νομίζετε ότι έχετε προβλήματα.... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Dream Rig Βγαινει αυτος ο ηχος με τα μοντελλινγκζ? 1 Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 That's not funny. This rig is waaaay better than mine. 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
σκούφοΣ Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, fusiongtr είπε That's not funny. This rig is waaaay better than mine. Αν δεν υπολογιζουμε τα σοφτγουερζ... κ απ'το δικο μου (μονο ενισχυτης υπαρχει, ιδιας εποχης κ τρατζιστορ, αρα συγκρισιμος με Πηβη) Αυτος ο δρομος φτιαχτηκε επι countach Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, vrasidas27 είπε Αν δεν υπολογιζουμε τα σοφτγουερζ... κ απ'το δικο μου (μονο ενισχυτης υπαρχει, ιδιας εποχης κ τρατζιστορ, αρα συγκρισιμος με Πηβη) Εμένα ο ενισχυτής μου είναι Peavey. Ο decade από τα 80s. https://reverb.com/en-gr/item/58638462-usa-made-peavey-decade-10-watt-1x8-1980s-guitar-combo-amp-queens-of-the-stone-age-josh-homme Ανταλλαγή με Axe fx αν θέλετε. Τα υπόλοιπα, μπορείτε να μου τα δώσετε και με δόσεις. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 ΠΗΒΙ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕ ΠΗΒΙ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕ 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, σοβαρά μιλάω. Τον έχω από τότε, πρώτο χέρι, όλα στοκ. Και πριν λίγο είδα ότι πάει να γίνει μπαντ μάνκυ. Ζαλίστηκα ρε παιδιά. Να τον δώσω ασούμε, ξέρετε κανέναν που έχει τόσα χρήματα να τον πάρει? Επεξεργασμένο 13 Νοεμβρίου 2023 από fusiongtr 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, fusiongtr είπε ξέρετε κανέναν που έχει τόσα χρήματα να τον πάρει? Πόσα δηλαδή? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Πόσα δηλαδή? €1.955,42 τον έχει αυτός στο reverb, άντε να κόψω τα 0,42. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση