Spyros Delta Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2023 Συζητανε δυο φιλοι: - Γιατι εχεις μαυρο ματι ρε? - Ασε, απο σαρδαμ την επαθα.... - Τι σαρδαμ ρε? για λεγε.... - Πηγα με τη γυναικα χτες στο θεατρο και ηταν στο ταμείο μια γκομενα με κατι βυζαρες τουμπανα, μπερδευτηκα κι εγω και της ειπα "θα ηθελα 2 βυζιτηρια". Τα πηρε στο κρανιο η δικια μου και με τσακισε. Εσυ ομως γιατι εχεις αυτο τον επιδεσμο σαν σαρικι στο κεφαλι? - Απο σαρδαμ κι εγω. - Τι εγινε δλδ? - Γυρισα προχτες στο σπιτι και αντι να πω στη γυναικα "τι φαι εφτιαξες αγαπη μου σημερα?", της ειπα "μου εχεις καταστρεψει τη ζωη μωρη καρι@λα" 3 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 - Γιατρε μου εχω ενα προβλημα. - Τι προβλημα? - Εχω μονο ενα @ρχιδι - Δεν πειραζει, γραφτο στ'@ρχιδι σου. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2023 4 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Χθες ένα παιδάκι με ρώτησε πως γίνεται να παίζει το πιάνο (κλασικό τοίχου) αφού δεν έχει καλώδια και πριν του απαντήσω έβγαλε το συμπέρασμα ότι μάλλον έχει bluetooth.... 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Βολτίτσα με το ΑΤΜ 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Βολτίτσα με το ΑΤΜ 1 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Πιο είναι το ζεύγος? kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Άγιος είπε Πιο είναι το ζεύγος? Σταν Λόρελ και Τζόρτζια Σιακαβάρα. 2 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Άγιος Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Waterfall-K είπε Σταν Λόρελ και Τζόρτζια Σιακαβάρα. μισές αλήθειες λες γέροντα kavagio for strings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, Άγιος είπε μισές αλήθειες λες γέροντα Ναι ρε συ, η Τζόρτζια Σιακαβάρα είναι, γιατί να σου πω ψέματα? Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση