fusiongtr Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, Haris είπε Όποιος έχει λεφτά για 'καπνό' αυτή την περίοδο, να ξέρει ότι τον αντιπαθώ, Έψαξες μέσα στο πληκτρολόγιο? 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2021 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Είναι η μοσάντ, η cia και η kgb έξω από ένα δάσος. Μέσα στο δάσος παραμονεύει ένας παλαιστίνιος. Μπαίνει η cia, χτενίζει όλο το δάσος. Τίποτα. Έρχεται η kgb, το καίει. Πουθενά. Τέλος, μπαίνει μέσα η μοσάντ. Μετά από ένα λεπτό βγαίνει με μια αρκούδα. Ναι, ναι, φωνάζει η αρκούδα με το μαχαίρι της μοσάντ στο λαιμό. Είμαι παλαιστίνιος. Επεξεργασμένο 14 Ιουνίου 2021 από atreu73 2 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Υπάρχει εξήγηση; Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 43 λεπτά πριν, Vartanis είπε Υπάρχει εξήγηση; Δεν χρειάζεται, είναι σαφές τι έχει συμβεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Ιουνίου 2021 Για βοήθα. Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Dr. No Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλούνται να εμβολιαστούν ένας Άγγλος, ένας Γερμανός, ένας Αμερικάνος και ένας Έλληνας. Πάει πρώτος ο Άγγλος. -Δεν εμβολιάζομαι, λέει. Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν (!!..) Α, εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Γερμανός. Δεν θέλω να εμβολιαστώ, τονίζει εμφατικά. Μα Κύριε, είναι διαταγή! Α, εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Αμερικανός. Ούτε να το συζητάτε, τους το ξεκόβει εξαρχής. Μα Κύριε γιατί, εδώ εμβολιάστηκε ο γείτονας σας. Α, καλά εντάξει τότε. Και εμβολιάστηκε. Ακολουθεί ο Έλληνας. Μακριά από μένα, ούτε να το σκεφτείς , ούτε κατά διάνοια. Μα Κύριε το εμβόλιο θα χορηγηθεί ειδικά στους τζέντλεμαν. Δεν μ’ ενδιαφέρει. Μα είναι διαταγή! Σιγά που θα υπακούσω στις διαταγές σας. Δεν βλέπετε που το έκανε ο γείτονας σας; Και λοιπόν; Μου είναι αδιάφορο. Μα τέλος πάντων, από που έρχεστε; Τι εθνικότητας είστε; Είμαι Έλληνας. Έλληνας; Α, εντάξει κανένα πρόβλημα, έτσι κι αλλιώς εσείς οι Έλληνες δεν συμπεριλαμβάνεστε στους καταλόγους για εμβολιασμό, γιατί δεν το . . . .δικαιούστε. ΤΙ ; ; ; ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ ; ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ; ; ; ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ... ΤΩΡΑ ΚΑΝΤΟ... ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ .&..... ... &. .. . .ΤΩΡΑ ΕΙΠΑ ... ΡΙΧΤΟ!!! Έτσι... εμβολιάστηκε κι ο ... Έλληνας !!! Επεξεργασμένο 15 Ιουνίου 2021 από Dr. No Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
atreu73 Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Δυό παλαιστίνιοι μπαίνουν σε εβραικό εστιατόριο. - δεν έχει πολύ κόσμο ε; - ε εντάξει. Μη σκας. 2 ο χρόνος αρκετός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2021 Αν και ρατσιστικό πλέον, να πως πήγαινε στην σωστή εποχή: Σκάει Παλαιστίνιος σε μπαρ. 2 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2021 Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Οσκαρικό Επεξεργασμένο 23 Ιουνίου 2021 από gmoukou 1 3 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση