Αετός Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2022 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nikos Aravanis Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 22 Ιανουαρίου 2022 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2022 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 Moderator Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 4 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 6 Φεβρουαρίου 2022 2 ώρες πριν, BillTrantos είπε Μολις το εκανα Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 12 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Μπαίνει μια γυναίκα σε φαρμακείο, και λέει "ένα ντεπόν παρακαλώ". "Στην σειρά σας" της λέει ο φαρμακοποιός. "Μα ποια σειρά μου? Μόνη μου είμαι" του απαντάει. "Δεν ακούω τίποτα, μην κάνετε φασαρία και περιμένετε στην σειρά σας" της ξαναλέει αυτός. "Άντε γ%^$$σου ρε μ@λ@κα" του λέει. "Τι είπες μωρή κάργια" της λέει. "Μην κοιτάς εμένα, δεν είπα τίποτα" του λέει αυτή. "Ε, και τότε ποιος το είπε?" "Ξέρω γω? Τόσος κόσμος είναι στην ουρά". Επεξεργασμένο 12 Φεβρουαρίου 2022 από fusiongtr 6 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2022 Είπα να το έβαζα,στο σχετικό θέμα... 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Απριλίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jazzjoker Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 5 Ιουλίου 2022 5 Ενωμοτάρχης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Share Δημοσιευμένο 18 Ιουλίου 2022 Για να δούμε ποιος θα το βρει .... Τι κοινό έχουν ένας ντελιβεράς πίτσας με έναν γυναικολόγο? Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση