Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών άρχων. Βρέθηκε γιάφκα με μουσικά όργανα. Ο μουσικός συνελήφθη με μικροποσότητα μουσικής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες. Κατασχέθηκαν επίσης σκληροί δίσκοι με cubase projects. Λεφτά από τη διακίνηση της μουσικής.... δεν βρεθήκαν. 2 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 40 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών άρχων. Βρέθηκε γιάφκα με μουσικά όργανα. Ο μουσικός συνελήφθη με μικροποσότητα μουσικής και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα με χειροπέδες. Κατασχέθηκαν επίσης σκληροί δίσκοι με cubase projects. Λεφτά από τη διακίνηση της μουσικής.... δεν βρεθήκαν. Ω ρε Σπύρο, σε μπουζουριάσανε? Τα όργανα τα συνέλαβαν? Το χριστουγεννιάτικο δέντρο δεν πιστεύω να τους ενόχλησε. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Και ερχεται η Ομικρον και μου λεει, που πας ρε Δελτα? Σειρα μου. 2 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε Και ερχεται η Ομικρον και μου λεει, που πας ρε Δελτα? Σειρα μου. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gmoukou Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 @fusiongtr εσύ?? 2 "Και μες την τέχνη πάλι, ξεκουράζομαι απο τη δούλεψή της" Κ.Κ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Κλαίω! 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 37 λεπτά πριν, Αετός είπε Κλαίω! Το είχα δει και παλαιότερα, φοβερό. Όμως μου θύμησες αυτό .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Αετός Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 7 Ιανουαρίου 2022 11 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Το είχα δει και παλαιότερα, φοβερό. Όμως μου θύμησες αυτό .... Χαχαχα! Εδώ είναι,όταν είχε εμπνευστεί το ΕΕΤΗΔΕ! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση