dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 29 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Αφιερωμένο σε όλους τους τελεκαστεράκηδες. αυτή θα έχει bottom dive 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, dimsonic είπε αυτή θα έχει bottom dive Δεν νομίζω, γιατί εκεί που είναι τα κλειδιά λείπει ένα κομμάτι ξύλο από το σώμα. Να σου πω όμως τι θα σκεφτόταν ένα σατανικό μυαλό σαν το δικό μου? Να ήταν το σχήμα του σώματος τέτοιο, που να υπήρχε μεγαλύτερη απόσταση από την γέφυρα μέχρι τα κλειδιά, να έμπαινε μια μικρή ταστιέρα και ένας μαγνήτης εκεί (ανάμεσα στην γέφυρα και τα κλειδιά), και είχες μια δεύτερη "κιθάρα", με ανάποδη (αντίστροφη) ταστιέρα από την πρώτη. Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 8 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Δεν νομίζω, γιατί εκεί που είναι τα κλειδιά λείπει ένα κομμάτι ξύλο από το σώμα. Να σου πω όμως τι θα σκεφτόταν ένα σατανικό μυαλό σαν το δικό μου? Να ήταν το σχήμα του σώματος τέτοιο, που να υπήρχε μεγαλύτερη απόσταση από την γέφυρα μέχρι τα κλειδιά, να έμπαινε μια μικρή ταστιέρα και ένας μαγνήτης εκεί (ανάμεσα στην γέφυρα και τα κλειδιά), και είχες μια δεύτερη "κιθάρα", με ανάποδη (αντίστροφη) ταστιέρα από την πρώτη. για τους αριστερόχειρες... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, dimsonic είπε για τους αριστερόχειρες... Υπάρχει και το tapping, 10 δάχτυλα στην ταστιέρα, ή 5 στην μια και 5 στην άλλη. Κόλαση. Αλλά ποιος να τα σκεφτεί αυτά, οι καρεκλοκένταυροι των μεγαλοεταιριών? Τα γκόλντεν μπόυς, που άμα τους πεις guitar, ψάχνουνε να βρούνε ποιο είναι αυτό TAR και τι GUI έχει? Αντί να πάρουνε έναν του πεζοδρομίου σαν κι εμένα ασούμε να τους ξηγήσει το όνειρο, αυτοί ασχολούνται με ρίλικς, και άμα τους πεις κάτι που δεν καταλαβαίνουνε, κόβουνε ρόδα μυρωμένα, και βάλτε να πάνε πήγανε. Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Κιθαρα σαν κι αυτη έφτιαξε ο φίλος μου ο Άρης το 90. Έκοψε το headstock και το κόλλησε στο σώμα. Έκανε Out of the box σκέψεις στα πάντα. Ενα καλό ήταν αυτό και το βρίσκω πολύ εφευρετικό. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 26 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Κιθαρα σαν κι αυτη έφτιαξε ο φίλος μου ο Άρης το 90. Έκοψε το headstock και το κόλλησε στο σώμα. Έκανε Out of the box σκέψεις στα πάντα. Ενα καλό ήταν αυτό και το βρίσκω πολύ εφευρετικό. My type of guy. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Πρέπει όμως να δεις τις άλλες κιθάρες πως καταλήξανε... 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Yannis Methenitis είπε Πρέπει όμως να δεις τις άλλες κιθάρες πως καταλήξανε... Ένα κρύο βράδυ του χειμώνα? Τουλάχιστον ήταν Telecaster ή τζάμπα κάηκαν στο τζάκι? Επεξεργασμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Δεκεμβρίου 2021 4 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Γιατί έβαλαν το 3 στον κίτρινο κύκλο? 1 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση