Έκτορας Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου Share Δημοσιευμένο 22 Οκτωβρίου 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cos_dr Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 04:53 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 04:53 PM 2 Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Waterfall-K Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 06:28 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 06:28 PM 7 Specs talks, Mgs walks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 09:05 PM Share Δημοσιευμένο Τετάρτη στις 09:05 PM 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nekkon Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες Share Δημοσιευμένο πριν 17 ώρες 1 4 Never give up! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες OP Share Δημοσιευμένο πριν 11 ώρες Συζητανε δυο φιλοι: - Γιατι εχεις μαυρο ματι ρε? - Ασε, απο σαρδαμ την επαθα.... - Τι σαρδαμ ρε? για λεγε.... - Πηγα με τη γυναικα χτες στο θεατρο και ηταν στο ταμείο μια γκομενα με κατι βυζ@ρες τουμπανα, μπερδευτηκα κι εγω και της ειπα "θα ηθελα 2 βυζιτηρια". Τα πηρε στο κρανιο η δικια μου και με τσακισε. Εσυ ομως γιατι εχεις αυτο τον επιδεσμο σαν σαρικι στο κεφαλι? - Απο σαρδαμ κι εγω. - Τι εγινε δλδ? - Γυρισα προχτες στο σπιτι και αντι να πω στη γυναικα "τι φαι εφτιαξες αγαπη μου σημερα?", της ειπα "μου εχεις καταστρεψει τη ζωη μωρη κ@ριολα" 1 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση