ex-Dr. No Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Κανένα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Για τα πετάλια του παρακάτω κυρίου ξέρουμε τίποτα περισσότερο (έχει κάποιος προσωπική εμπειρία)? https://www.koamps.com/koi-overdrive.html Αυτό είναι discontinued βέβαια, αλλά αν πάτε στα pedals έχει μπόλικα αντίστοιχα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Archer επάνω σε Zendrive. Αυτό ήταν. Δεν παραβλέπω τα υπόλοιπα αλλά εκεί ήταν το μυστικό. Επάνω σε τι ενισχυτή; Μήπως τελικά εκεί είναι όλο το ζουμί; Νομίζω σε παλιότερο thread συζητάγαμε ότι η όποια διαφορά στα overdrives είναι οι συγκεκριμένες συχνότητες που μπουστάρει σε σχέση με αυτές που έχει ανάγκη ο εκάστοτε ενισχυτής 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 10 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, ekim είπε Επάνω σε τι ενισχυτή; Μήπως τελικά εκεί είναι όλο το ζουμί; Νομίζω σε παλιότερο thread συζητάγαμε ότι η όποια διαφορά στα overdrives είναι οι συγκεκριμένες συχνότητες που μπουστάρει σε σχέση με αυτές που έχει ανάγκη ο εκάστοτε ενισχυτής Super reverb re. Είχα κι εγώ παίξει πάνω σ» αυτόν. Ωραίος και δυνατός. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση