Nestoras Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Αφού έφτασα σε σημείο και πόσταρα φωτό με Tele, ας σοβαρευτώ και ας κάνω μια ερώτηση προς τους φίλους ηλεκτρικούς κιθαρίστες. Έχω απ' όλα, αλλά έχω και μια αδυναμία - το TS-10. Σήμερα στην πρόβα πάλι αισθάνθηκα υπέροχα μ' αυτό (αν και είχα καιρό να το χρησιμοποιήσω). Μπορεί κατασκευαστικά να είναι *@pA, το πηγαίνω στον μάστορα κάθε λίγο και λιγάκι, αλλά αυτό μ' αρέσει. Εσάς ποιο TS (original ή variant) σας αρέσει περισσότερο; InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Boss sd-1 stock, το πούλησα και τα ξαναγόρασα 2 φορές. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα, αλλά αυτό που κάνει στην strat πάνω σε fender type ενισχυτές δεν μου το έχει δώσει κανένα “transparent” ή άλλου είδους overdrive Επεξεργασμένο 8 Μαΐου 2021 από ekim 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Λατρεύω τα tubescreamers, κτγμ είναι το υπέρτατο πετάλι. Κατά σειρά προτίμησης, έχω και χρησιμοποιώ τα Barber Compact Direct Drive V2 και V3 Digitech Bad Monkey Από αυτά που δεν έχω πια, έχω λατρέψει (πάλι με σειρά προτίμησης) τα: Visual Sound - Route 88 Hardwire CM-2 EHX - East River Drive MXR - Custom Badass OD Tsakalis Riff Raff 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Έχω ένα analogman brown mode ts-9 σε ts - 808 conversion που είναι μούρλια! Το έχω χρησιμοποιήσει σε άπειρα live. Επίσης ένα overdrive cream του telegun που είναι ουσιαστικά δύο ts-808 σε ένα. Σε όλη μου τη θητεία με τους εκμεκ έπαιζε μέσα από αυτό την ‘66 Gretsch 6120. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Κυκλοφορούν ελάχιστα κομμάτια. Είχα το Boss sd-1 (το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό φοιτητικού live προ αμνημονεύτων) και δυστυχώς το πούλησα. Θυμάμαι ότι ήταν διαφορετικό αλλά πολύ “blues”. Αυτά. 2 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 45 λεπτά πριν, Nestoras είπε Εσάς ποιο TS (original ή variant) σας αρέσει περισσότερο; never had one.... 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 11 λεπτά πριν, argytar είπε Έχω ένα analogman brown mode ts-9 σε ts - 808 conversion που είναι μούρλια! Το έχω χρησιμοποιήσει σε άπειρα live. Επίσης ένα overdrive cream του telegun που είναι ουσιαστικά δύο ts-808 σε ένα. Σε όλη μου τη θητεία με τους εκμεκ έπαιζε μέσα από αυτό την ‘66 Gretsch 6120. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ. Κυκλοφορούν ελάχιστα κομμάτια. Είχα το Boss sd-1 (το είχα κερδίσει σε διαγωνισμό φοιτητικού live προ αμνημονεύτων) και δυστυχώς το πούλησα. Θυμάμαι ότι ήταν διαφορετικό αλλά πολύ “blues”. Αυτά. Αυτό είναι το Cream? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 4 λεπτά πριν, dimsonic είπε never had one.... Hans!! 3 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Ποτε δεν μου αρεσαν σαν overdrives. Τα ειχα μια ζωη μπροστα απο αλλα να μπουσταρουν. Τελευταιους μηνες, τα ειδα με αλλο ματι (αυτι...) και εκτιμησα τον κρεμωδη, γεματο αρμονικες, ηχο που προσφερουν. Ειναι, οντως, μοναδικα. Χρησιμοποιω το neo drive in, και το mini ts αρκετα, ως ovedrives, κι εχω κι αλλα που καθονται. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
argytar Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 33 λεπτά πριν, Tamtam είπε Αυτό είναι το Cream? Ακριβώς!! Πολύ καλό! 1 ''It's dark and we're wearing sunglasses'' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Tamtam είπε Barber Compact Direct Drive V2 και V3 Να ρωτήσω, αυτά δεν θεωρούνται Marshall in a box ; Έχουν σχέση καθόλου με tubescreamer ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση