Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, alexotic είπε το yamaha δεν εχει Vocal Processing? Σου είναι απαραίτητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) θα ηταν χρησιμο ας πουμε γιατι κανω παραγωγη και σε ηλεκτρονικη μουσικη αν και τα εχω παρατησει ....αλλα ας πουμε ναι γιατι μου αρεσει και στον χαβαλε να χρησιμοποιηθει Επεξεργασμένο 14 Μαΐου 2021 από alexotic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Κάπου πιό πάνω σου είχα αναφέρει να κατεβάσεις το manual. Εκεί θα σου λυθούν πολλές απορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 ναι απλα και να τα δω δεν γνωριζω πολλα για να κρινω γιαυτο ρωταω μερικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Αφού όπως λες και να τα δεις δεν γνωρίζεις, τότε πως θα το χρησιμοποιήσεις; Με μπέρδεψες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 ρε φιλε πολυ απλα το φωνιτικο μου αρεσε θα το ηθελα στα σιν που ειναι το περιεργο ...δεν γνωριζω πολλα πραματα και ρωταω πχ αυτο αυτο κιαυτο αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω καποιο σιν του που θα μου πει καποιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Απλά με μπέρδεψες πιό πάνω που λες πως κάνεις παραγωγή σε ηλεκτρονική μουσική. Συνήθως αυτοί που ασχολούνται με ηλεκτρονική μουσική δουλεύουν με synths και όχι αρμόνια. 49 λεπτά πριν, alexotic είπε πχ αυτο αυτο κιαυτο αυτο δεν σημαινει οτι δεν μπορω να χρησιμοποιησω καποιο σιν του που θα μου πει καποιος Μάλιστα. Για παράδειγμα, το Yamaha σου παρέχει και κώδικα SysEx ελέγχου πολλών παραμέτρων μέσω MIDI, πράγμα που δεν στο παρέχει η KORG. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 κοιτα για να καταλαβεις εγω ασχοληθηκα αρκετα με παραγωγη ηλεκτρονικης κλπ εμαθα πολλα αλλα δν γνωριζω πραματα που εχει πχ καθε συνθ μεσα γνωριζω καποια που εμαθα στην πορεια το ιδιο και με το αρμονιο πχ τωρα με ενδιαφερει πιο πολυ το να παιξω χαβαλε αλλα θα ηταν ενα σιν ακομα αυτο που ειδα με τα φωνητικα οσο στην παραγωγη αν ποτε γραψω ξανα οσο και στον χαβαλε...αυτο εννοω...καποτε που ηθελα ξεκαθαρα για την ηλεκτρονικη εψαχνα συνθ αλλα κατεληξα και πηρα μιντι καλο και παλι καλα βασικα γιατι βαρεθηκα και παιζαμε χαβαλε με παιδια καραοκε κλπ και επειδη μαρεσει να παιζω γενικοτερα αρμονιο και ειπα να παρω ενα καλο φαντασου πριν προτεινεις αυτα σκεφτομουν να δωσω κανα 2μιση χιλιαρικα αλλα παλι καλα μπηκαν στην λιστα αυτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Μανώλης Χναράκης Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 ok κατάλαβα. Απλά για την ιστορία, και το Yamaha έχει: Vocal Harmony Number of Presets: Vocal Harmony: 54, Synth Vocoder: 20 Number of User Settings : 60 *The number is the total of Vocal Harmony and Synth Vocoder Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexotic Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 14 Μαΐου 2021 α οποτε εχει ...σευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση