Alex Raptakis Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 56 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Τέτοια tele θέλω κι εγώ ασούμε. Τώρα το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Ρε σεις, ο άνθρωπος (παλιό και εξέχων μέλος) ξαναμπήκε μετά από καιρό, εξέφρασε τα "εσώψυχα" του κι εσείς μιλάτε, ακόμα κι εδώ...! για Tele? Νικόλα καλώς ξαναήρθες! 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 7 Μαΐου 2021 Ρε σεις, μου βγηκαν τα ματια οξω στην οθονη του κινητου, με αυτα που ποσταρετε! Ξανακαλωσορισες, Νικολα! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, Dr. No είπε υπάρχει tele πιάνο? μι αυτούνη βολεύεσθε?... 1 δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Welcome back. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 OP Guru Share Δημοσιευμένο 8 Μαΐου 2021 Πωπω... πολύ μου αρέσει το νοιζ. Ειχα ξεχάσει όλα αυτά... crash course in noiz re-acting αυτό το θρεντ! Ευχαριστώ σε όλους! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση