fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 10:52 ΜΜ, SibLt είπε έχω υποσχεθεί στους γείτονες ότι θα τους ενοχλώ για περίπου ένα τρίλεπτο την εβδομάδα Όλα αυτά γίνονται για τρία λεπτά την εβδομάδα? Βρες ρε παλικάρι ένα μαγαζί που να τους έχει, και πήγαινε εκεί να παίζεις τρία λεπτά την εβδομάδα να ευχαριστηθείς. Τσάμπα θα σου έρθει. Από την άλλη, αν το κόστος δεν είναι πρόβλημα, πάρε ένα καλό isolation box να τον ακούς στις εντάσεις που πρέπει τσιτώνοντάς τον όσο θέλεις. Δεν θα σου φυσάει ο αέρας τα μπατζάκια βέβαια, αλλά μικρό το κακό. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 18 λεπτά πριν, ekim είπε Είπα να το γράψω απ’ την αρχή αλλά κρατήθηκα. Ρε παιδιά εγώ 6w έχω και πάνω απ’ την μέση στα 3w δεν παίζω ούτε μελετάω σε διαμέρισμα. Αναρωτιέμαι πως θα παίζει κάποιος με 20άρι, όσο καλούς γείτονες κι αν έχει Αναλογα πως θα το δει καποιος. Μερικες φορες με κακους γειτονες, χρειαζεται 100αρης. 7 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Από την άλλη, αν το κόστος δεν είναι πρόβλημα, πάρε ένα καλό isolation box να τον ακούς στις εντάσεις που πρέπει τσιτώνοντάς τον όσο θέλεις. Μα δεν θα τον ακουει αν τον βαλει σε isolation box Στις 5/5/2021 στις 11:47 ΠΜ, Superfunk είπε o 900 ναι ειναι μονο για heavy metal , ο καημενος ο 2000 γιατι? δΑιν ινε καλΩς? Ο 900 δεν ειναι για τιποτα. Ο 2000 ειναι απλα καλουτσικος. Πεταμενα λεφτα για μενα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μα δεν θα τον ακουει αν τον βαλει σε isolation box Θα τον ακούει Σπύρο μου. Από τα μόνιτορ. 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 13 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα τον ακούει Σπύρο μου. Από τα μόνιτορ. Αφτοινε σαν να κάνεις ντους φορώντας νιτσεραδα 2 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, fusiongtr είπε Θα τον ακούει Σπύρο μου. Από τα μόνιτορ. Και γιατι δεν παιρνει μια πεταλιεριτσα προσομοιωση marshall? Tα ιδια θα ακουει και θα του ερθει πολυ πιο φτηνα. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 32 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Και γιατι δεν παιρνει μια πεταλιεριτσα προσομοιωση marshall? Αφού λέει ότι θέλει ταμπέλα που να λέει Marshall τι να κάνουμε τώρα. 1 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 25 λεπτά πριν, ekim είπε Είπα να το γράψω απ’ την αρχή αλλά κρατήθηκα. Ρε παιδιά εγώ 6w έχω και πάνω απ’ την μέση στα 3w δεν παίζω ούτε μελετάω σε διαμέρισμα. Αναρωτιέμαι πως θα παίζει κάποιος με 20άρι, όσο καλούς γείτονες κι αν έχει Στις 4/5/2021 στις 9:18 ΠΜ, dimsonic είπε 50 βατ κρεββατοκαμαρα; Ξεκινάμε απο διαζυγιο και φτάνουμε μεχρι εξωση 2 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 4/5/2021 στις 10:07 ΜΜ, Spyros Delta είπε Ουτε ο 20αρης που ειπα ειναι για σπιτι. To επίπεδο που είναι ανεκτό εδώ από τον 22αρη (3/10) Ενταξει - με πείσατε - θα πάρω πρώτα απομονωμένη αγροκατοικία στα Άγραφα και μετά Marshall 45αρη Επεξεργασμένο 6 Μαΐου 2021 από SibLt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση