Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Μακρυά από jcm 2000 και 900. 1 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Μακρυά από jcm 2000 και 900. o 900 ναι ειναι μονο για heavy metal , ο καημενος ο 2000 γιατι? δΑιν ινε καλΩς? Επεξεργασμένο 5 Μαΐου 2021 από Superfunk www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Συμφωνώ με τον Σπύρο, μακριά από τους συγκεκριμένους ενισχυτές, ούτε εγώ είχα καλές εμπειρίες. Ήταν συνήθως ό,τι μας έδιναν να παίξουμε σε live που δε μπορούσαμε να φέρουμε δικό μας εξοπλισμό και ποτέ δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που έπαιρνα. Ο Studio Vintage που ουσιαστικά είναι ένα mini Plexi είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει ο OP, όπως και ο 1987x. Δε λέω πως ο Vintage Modern δεν είναι καλός, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. @Superfunk ο κύριος που ανέβασες θα ακουστεί και γαμώ ακόμα και από ραδιοφωνάκι, δε μετράει 1 More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, BillTrantos είπε Συμφωνώ με τον Σπύρο, μακριά από τους συγκεκριμένους ενισχυτές, ούτε εγώ είχα καλές εμπειρίες. Ήταν συνήθως ό,τι μας έδιναν να παίξουμε σε live που δε μπορούσαμε να φέρουμε δικό μας εξοπλισμό και ποτέ δεν ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα που έπαιρνα. Ο Studio Vintage που ουσιαστικά είναι ένα mini Plexi είναι πολύ πιο κοντά σε αυτό που θέλει να κάνει ο OP, όπως και ο 1987x. Δε λέω πως ο Vintage Modern δεν είναι καλός, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. @Superfunk ο κύριος που ανέβασες θα ακουστεί και γαμώ ακόμα και από ραδιοφωνάκι, δε μετράει Αυτα. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Silver Jubilee.. εγώ έχω τον Mini σε κεφαλή και είμαι υπερευχαριστημένος, φαντάζομαι πως κι ο κλασικός θα τα σπάει (κρίνοντας κι από το σε πόσα rigs κιθαρισταράδων τον βρίσκει κανείς). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 Στις 4/5/2021 στις 10:19 ΜΜ, gkourmoul1 είπε O vintage modern 2266c (έχει στοκ σε ελληνικά καταστήματα) τι λέει? Έχει μεγάλο εύρος vintage ήχων. Τον χρησιμοποιεί και ο Trower... ...ούσε. Τώρα τον ... InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SibLt Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 5 Μαΐου 2021 14 ώρες πριν, Superfunk είπε Κακως, μια και δεν εχεις προβλημα με γειτονες ο 1974χ ανοιγμενος στη μεση τρωει για πρωινο ολους τους ενισχυτες που σου προτειναν στον βρωμικο ηχο. Ask me how I know Ναι ξέρω ποιους 3 ενισχυτές έχεις SF Ο 74ρης είναι νέκταρ στα καθαρά - έχω παίξει πολύ με αυτόν σε φίλο που τον έχει Στο 5 του πάντως, στο σπίτι, θα με έδιωχνε η σύζυγος - και άντε μετά να βρεις άλλην καλύτερη Με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου - όπως πάντα όσο πιο πολύ διαβάζω κριτικές, τόσο δεν βρίσκω άκρη με τους Marshall - και δεν έχει μαγαζιά για δοκιμές στην Ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 7 ώρες πριν, SibLt είπε Ναι ξέρω ποιους 3 ενισχυτές έχεις SF Ο 74ρης είναι νέκταρ στα καθαρά - έχω παίξει πολύ με αυτόν σε φίλο που τον έχει Στο 5 του πάντως, στο σπίτι, θα με έδιωχνε η σύζυγος - και άντε μετά να βρεις άλλην καλύτερη Με βλέπω να κάθομαι στα αυγά μου - όπως πάντα όσο πιο πολύ διαβάζω κριτικές, τόσο δεν βρίσκω άκρη με τους Marshall - και δεν έχει μαγαζιά για δοκιμές στην Ελλάδα Αααα περιμενε. Ολοι οι λαμπατοι θελουν ανοιγμα για να παιξουν καλα. Και αυτοι που προτεινα. Και ειναι "χειροτεροι" στην ενταση απο τον 1974. Πας σε 20αρηδες λοιπον και παλι με επιφυλαξη οτι μπορει να χρειαστουν ημιμετρα του στυλ ... Attenuator. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 11 ώρες πριν, Nestoras είπε ...ούσε. Τώρα τον ... δεν έχει ανάγκη ο μάστορας. Και σε κομοδίνο να καρφώσει ...μέλι θα βγεί 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2021 4 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Αααα περιμενε. Ολοι οι λαμπατοι θελουν ανοιγμα για να παιξουν καλα. Πας σε 20αρηδες λοιπον και παλι με επιφυλαξη οτι μπορει να χρειαστουν ημιμετρα του στυλ ... Attenuator. Είπα να το γράψω απ’ την αρχή αλλά κρατήθηκα. Ρε παιδιά εγώ 6w έχω και πάνω απ’ την μέση στα 3w δεν παίζω ούτε μελετάω σε διαμέρισμα. Αναρωτιέμαι πως θα παίζει κάποιος με 20άρι, όσο καλούς γείτονες κι αν έχει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση