Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Θέλω να κάνω upgrade στην λυχνία που έχει το distortion πετάλι μου Radial Tonebone Hot British. Παίρνει μία λυχνία 12AX7. Ερώτηση 1: για high gain να πάρω με gold pins? Ερώτηση 2: κατέληξα σε αυτές τις δύο (με gold pins) για το μπάτζετ μου, και θα ήθελα να μου πείτε ποια αξίζει παραπάνω ως πιο αθόρυβη και ηχητικά καλύτερη? Και Ερώτηση 3: Βλέπω η Tung Sol γράφει ECC803S, είναι συμβατή? Απτην περιγραφή και την τιμή θα πήγαινα στην Tung Sol αλλά για πείτε γνώμες. Ευχαριστώ. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 12ax7=ecc83=7025=ecc803. Υποτίθεται οι 2 τελευταίες είναι premium versions. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manitsa7 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2021 16 λεπτά πριν, Κουφη Λεοπαρδαλη είπε Ερώτηση 1: για high gain να πάρω με gold pins? δεν εχει σχεση με το gain τα gold pins...υποτιθεται εχει καλυτερη αγωγιμοτητα ο χρυσος που οντως εχει αλλα τωρα πιαστο αυγο και κουρεφτο την tung sol την εχω δοκιμασει σε αρκετους ενισχυτες δεν ειχα παραπονο ποτε 1 http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 https://amptubes.com.au/my-amp-uses 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κουφη Λεοπαρδαλη Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 30 Απριλίου 2021 Για τους σκοπούς μου λοιπόν φίλε dimsonic 12AX7. Και βλέπω να παίρνω την Tung sol. I quickly learned that the study of music harmony is the study of everything - Richard Merrick Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Στα δικά μου αυτιά η tung sol έχει ένα τσακ λιγότερο τζιτζίκι. Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Μαΐου 2021 Βρες καμία παλαιότερη. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση