kramer8 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 καλυτερο εικονιδιο σε προφιλ. hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Εννοείς πώς θα βάλεις δικό σου εικονίδιο στο προφίλ σου; Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 αν είναι να ψηφίσουμε εγώ δαγκωτό kostas79 (γνωστός ώς "η κοπέλα με τη μπανάνα") ΥΓ αν μιλάμε για αυτό το θέμα διότι δεν είναι και επαρκείς οι πληροφορίες ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Νομίζω πως ρωτάει ποιο είναι κατα τη γνώμη μας το καλύτερο αβαταρ στο forum... Αλλά δεν παίρνω κι όρκο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anastasis Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 α... τοτε εγω θα απαντησω λεγοντας το δικο μου :D pleasure to kill 4 ever :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 με πρόλαβε ο jmone και ψηφίζω όλα τα αβαταρς που έχουν περάσει απο τον kwstas79 , την kate του antouan και το "here's johnyyyyyy" tou SF... Ναι ξέρω δεν γράφουν πια.. :(:( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 με πρόλαβε ο jmone και ψηφίζω όλα τα αβαταρς που έχουν περάσει απο τον kwstas79 , την kate του antouan και το "here's johnyyyyyy" tou SF... Ναι ξέρω δεν γράφουν πια.. icon_sad.gificon_sad.gif εκτός από τον Kwstas79, που γράφει ακόμα :) Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alexei Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Καλα μωρε αμέσως.. Τους άλλους εννοούσα.. πωπωπωωω τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου!!:):):) Αϊ εμ κιντινγκ οφ κορς...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kramer8 Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 τα δικα σας αβαταρ ειναι μικροτερα απο 6κb? hell aint a bad place to be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tuxdrum Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 4 Μαρτίου 2007 τα δικα σας αβαταρ ειναι μικροτερα απο 6κb? To Save for web του Photoshop κάνει δουλειά :) :) :) Καλα μωρε αμέσως.. Τους άλλους εννοούσα.. πωπωπωωω τι πράμα είναι αυτό ρε παιδί μου!!icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif Αϊ εμ κιντινγκ οφ κορς...! :lol: :lol: :lol: Τσάμπα καίει η....κονσόλα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση